Yandex Metrica

Alişan'dan eşi Buse Varol'la ilgili olay yaratacak açıklama! 'Eğer dizilerde...'

Alişan'dan eşi Buse Varol'la ilgili olay yaratacak açıklama! 'Eğer dizilerde...'

Ünlü türkücü Alişan, Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programına bağlanarak açıklamalarda bulundu. Şarkıcının eşi Buse Varol'la ilgili açıklaması tartışma yarattı.

Magazin

23.01.2024, 18:37

Kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybeden Alişan, zor günleri atlatmaya çalışıyor. Özel hayatıyla sıkça gündeme gelen türkücü, 'Söylemezsem Olmaz' programına telefonla bağlandı.

Özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunan Alişan, "Buse dizilerde biriyle öpüşseydi benim karım olamazdı" ifadeleriyle yeni bir tartışmayı başlattı.

"MUTLULUK REYTİNG YAPMIYOR"

Alişan ve Buse Varol, 2018 yılında nikah masasına oturmuş, oğulları Burak'ı ise Şubat 2019'da kucaklarına almıştı. Çiftin ikinci bebekleri Eliz de geçtiğimiz şubat ayında doğmuştu. Son dönemde haklarında çıkan boşanma haberleriyle gündeme gelen çiftten Alişan, konuyla ilgili sessizliğini bozdu. 

"Mutluluk haberleri çok fazla reyting yapmaz! 'Ayrılıyorlar, boşanıyorlar' haberleri yapıyorlar o yüzden. İnanın dün sabah 20 tane boşanma haberi yapmışlar." dedi. Sanatçı, üçüncü çocukla ilgili ise "Üçüncü çocuğu Buse istiyor. Çok fazla istiyor. Ben şu an düşünmüyorum, biraz çocuklarımızın büyüdüğünü göreyim ondan sonra." diye konuştu.

EVLİLİK SÖZLEŞMESİ İDDİALARI

Ünlü türkücü, evlilik sözleşmesi yaptıkları iddialarıyla ilgili "Bizim evliliğimizde hiç böyle bir şey olmadı. 'Onun parası, benim param' lafı olmadı. Evlilik sözleşmemiz yok. Böyle bir şey olabilir mi ya, çok saçma bir şey? Ben karımdan ya da karım da benden böyle bir beklentisi varsa böyle bir evliliğe zaten girmem." dedi.

"BENİM KARIM OLAMAZDI"

"Buse dize öpüşse ne dersin?" sorusuna yanıt veren Alişan, "Herkesin kriteri var. Buse dizilerde biriyle öpüşseydi benim karım olamazdı." şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading