Yandex Metrica
SON DAKİKA
Alişan'a velilerden büyük tepki

Alişan'a velilerden büyük tepki

Temmuz ayında kaybettiği kardeşinin kızlarına sahip çıkan ve her gün okuldan almaya giden Alişan'a velilerden tepki geldi. Alişan'ın arabasını park ettiği yerde trafik konisi bulunması tepkiye neden oldu.

Magazin

23.01.2024, 18:08

Ünlü şarkıcı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, koronavirüs nedeniyle temmuz ayında hayatını kaybetti. Kardeşinin ölümüyle yıkılan Alişan, kardeşinin çocuklarını yalnız bırakmıyor. Yeğenlerini yanından ayırmayan şarkıcı, her gün onları okula bırakıp, okul çıkışlarında yanlarında oluyor.

Medya Tava'nın haberine göre, Alişan, yeğenlerini her gün okula götürüp almaya başladı. Çocukların okul çıkış saatinde park edecek yer olmayan ve trafiğin kilitlendiği Levent'teki bir özel okulun hemen önünde kuka konarak yer tutulması velilerin tepkisine neden oldu.

ARACIYLA UZAKLAŞTI

Okulun çevresinde velilerin araçları nedeniyle trafik oluştuğunu gören vatandaşlar, bir araç için park yeri tutulduğunu fark etti. Durumu araştıran veliler, Alişan'ın şoförü tarafından kapı önünün tutulduğunu öğrendi. Bu durumdan rahatsız olan veliler, Alişan'ın geldiği sırada tepki göstermeye başladı. Şarkıcı, tepkilerin üzerine okulun önünden aracıyla uzaklaştı. Alişan, bir daha kendisine park yeri ayırtılmamasını istedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading