Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ali İnce kimdir? Ali İnce öldü mü?

Ali İnce kimdir? Ali İnce öldü mü?

Kemal Sunal ile oynadığı "Çöpçüler Kralı" filmiyle akıllara kazınan Ali İnce kimdir? Ali İnce öldü mü? Yeşilçam oyuncusu hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

Magazin

28.02.2024, 11:57

Yeşilçam’ın birçok filminde görülen usta oyuncu Ali İnce hayata gözlerini yumdur. Kemal Sunal ile “Çöpçüler Kralı” adlı filmde oynayan ve bu vesile ile akıllara kazınan oyuncu Ali İnce hayatını kaybetti. “Çöpçüler Kralı” adlı filmde “Boyacı” karakterini canlandıran Yeşilçam’ın sevilen oyuncularından Ali İnce, 62 yaşında vefat etti. Ali İnce’nin cenazesi bugün Fatih Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

ALİ İNCE KİMDİR?

Ali İnce, 1 Ocak 1959’da dünyaya geldi. 1977 Yılında "Çöpçüler Kralı" filminde Ayşen Gruda'nın kardeşlerinden "Boyacı" rolünü canlandırdı.

İnci, "Hababam Sınıfı Tatilde", "Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor", "Hababam Sınıfı Güle Güle", "Ortadirek Şaban", "Zavallılar", "Yaprak Dökümü" ve son olarak 1999 yılında "Veliler Serdarı" filminde de rol aldı. Oyuncu, Yeşilçam filmlerinin birçoğunda rol almış ayrıca o dönemde önemli olan birçok filmde set amirliği görevini de üstlenmiştir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading