Yandex Metrica
SON DAKİKA
Aleyna Tilki ve Demet Akalın arasında 'Şaklaban' gerginliği!

Aleyna Tilki ve Demet Akalın arasında 'Şaklaban' gerginliği!

Aleyna Tilki ve Demet Akalın arasında yeni bir tartışma çıktı. Demet Akalın, yeni şarkısının klibinde robotla evlenen Aleyna Tilki'ye "Şaklaban" göndermesi yaptı.

Magazin

23.01.2024, 17:44

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından düğün davetiyesini paylaşmış ve evleneceğini duyurmuştu. Yeni şarkısının tanıtımını yapan Tilki'nin bir robotla evlenmesi herkesi şaşırttı. Ünlü sanatçının nikah şahitliğini ise Cemalcan Seven ve Ersay Üner yaptı.

Genç popçunun 'Sır' şarkısının klibinde robotla evlenmesine Demet Akalın'dan "Şaklaban" göndermesi geldi. Akalın, Instagam hesabından "Bi Daha Bi Daha" şarkısını paylaşarak "Hiçbir şaklabanlığa gerek kalmadan büyük şarkı yapmak. Sinan Akçıl teşekkürler lordum!" ifadelerini yazdı.

ALEYNA TİLKİ: İÇİ GEÇMİŞ

Aleyna Tilki de Akalın'ın bu sözleri üzerine, "Burda pop dünyasının içi geçmiş heralde. Hayatımın en sürreal ve eğlenceli lansmanını yaptım düğün konseptiyle. Lady Gaga etten kıyafet giyince kimse garipsemiyor. Ben robotla evlenince buradaki herkes şok." yanıtını verdi. 

DÜNYA STARI GERİLİMİ YAŞANMIŞTI

Akalın ile genç popçu arasında daha önce de gerilim yaşanmıştı. Akalın, "Yazık dünya starı olacağım diyordu, çocuk dizisinde başrol oldu." demiş ve ikili arasında gerilim yaşanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading