Yandex Metrica

Aleyna Tilki: Uzi ile geçmişte aşk yaşamadık

Aleyna Tilki: Uzi ile geçmişte aşk yaşamadık

Rapçi Uzi ile bir süredir aşk yaşadığı iddia edilen Aleyna Tilki, konuyla ilgili ilk kez açıklama yaptı. Kadıköy konserinin rapçi Murda ile yaptığı 'sahneye en son ben çıkarım' tartışması sebebiyle iptal olduğu söylenen şarkıcı iddialara cevap verdi.

Magazin

21.03.2024, 20:06

Son günlerde rapçi Uzi ile aşk yaşadığına dair söylentilerle ve iptal edilen konserleriyle gündemde olan popçu Aleyna Tilki, hakkındaki iddiaları cevapladı. 


'50 KİŞİLİK EKİBİM VAR'

Ünlü şarkıcı, "Telefonumu unuttum, onu almaya gelmiştim. Keyifli gidiyor ama son zamanlarda iptal edilen konserlerimle ilgili konuşmak istemiyorum, zaten bununla ilgili üzüntümü belirtmiştim. 
Benim 50 kişilik bir ekibim var. Konserlerimin iptal olması sadece benim değil, onların da hayatını çok olumsuz etkiliyor ve bu durumdan dolayı çok üzülüyorum. Bu konuda çok hassas hissediyorum kendimi ve gerçekten çok duygulanıyorum" dedi.


'MURDA İLE İLGİSİ YOK'

Tilki, geçtiğimiz günlerde Kadıköy'de vereceği sözleşmesinin ihlâl edildiğini söyleyerek çıkmamıştı. Ünlü popçunun sahneye çıkmama sebebinin rapçi Murda ile yaşadığı "Sahneye en son ben çıkarım" tartışması olduğu iddia edilmişti.

Genç şarkıcı bu iddianın hatırlatılması üzerine 'Bir sıra kavgası olmadı. Sözleşmemi ihlal ettiler, ondan dolayı çıkmama kararı aldım. Bu durumun Murda ile ilgisi yok' şeklinde cevap verdi.

Rapçi Murda


ANNELER GÜNÜ'NDE SÜRPRİZ

Annesi Havva Öztel'in çıkardığı şarkı hatırlatılan Aleyna Tilki, "Annemin şarkı çıkarması beni mutlu ediyor ve Anneler Günü'nde bir sürprizimiz olacak" şeklinde konuştu.

Havva Öztel


'GEÇMİŞTE AŞK YAŞAMADIK'

Magazin gündeminden düşmeyen Tilki, Uzi ile kendisi hakkındaki aşk iddialarını yalanladı.

Doğum gününü kutladım, çok gerçek ve iyi bir insan. Belki bir gün iş yaparız, geçmişte aşk yaşamadık. Öyle bir şey olmadı arkadaşlar.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

UZİ PAYLAŞIMI GÜNDEM OLDU

Geçtiğimiz günlerde Uzi ile fotoğrafını Instagram'da "Tanıdığım en gerçek insanlardan birisin. Kalbinin ve hikayenin derinliğinin karşılığı ömür boyu huzurlu bir yaşam. İyi ki doğdun" notuyla paylaşmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading