Yandex Metrica

Aleyna Tilki Sır şarkısının klibini neden erteledi?

Aleyna Tilki Sır şarkısının klibini neden erteledi?

Aleyna Tilki, Türkiye'de yaşanan orman yangınları nedeniyle 'Sır' şarkısının klibinin çıkış tarihini ertelediğini duyurdu.

Magazin

23.01.2024, 17:43

Manavgat'ta başlayan, daha sonra birçok ilde çıkan orman yangınlarını söndürme çalışmaları devam ederken, bu gece klibini yayınlayacak olan Aleyna Tilki'den sürpriz bir açıklama geldi.

Geçtiğimiz günlerde yeni klibini tanıtmak için bir robotla evlenen genç şarkıcı, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Türkiye orman yangını ile mücadele ederken klip çıkarmanın doğru olmadığını belirten Tilki şu ifadeleri kullandı:

"Bu gece 12'den sonra şarkım, yarın da klibim çıkacaktı. Ancak ülkece yaşadığımız derin üzüntüyü ben de sizlerle yaşadığım için şarkımın çıkışını ertelemeyi rica ettim. Ancak dijital müzik platformlarında şarkının çıkışının ertelenmesi için 72 saat önceden haber verilmesi gerekiyormuş. Bu yüzden şarkı çıkışı ertelenemiyor. Ama en azından YouTube'da olacağı için klibimi erteleyebileceğimi söylediler."

"BOL BOL DUA EDELİM"

Klibin daha sonra yayınlanacağını duyuran şarkıcı, "İnsanlarımıza, hayvanlarımıza ve ülkemize bol bol dua edelim. Çok geçmiş olsun." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading