Yandex Metrica
SON DAKİKA
Aleyna Tilki'den çok konuşulacak Justin Bieber itirafı! 'Evlenmeden önce bana...'

Aleyna Tilki'den çok konuşulacak Justin Bieber itirafı! 'Evlenmeden önce bana...'

Aleyna Tilki, Enes Batur'un Youtube kanalına konuk oldu. Genç şarkıcı, dünyaca ünlü Justin Bieber ile ilgili şoke eden bir itirafta bulundu.

Magazin

25.02.2024, 22:29

Özel hayatıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla sıkça adından söz ettiren Aleyna Tilki, Enes Batur'un Tatsız Gerçekler serisine konuk oldu. Aleyna Tilki'nin programda Justin Bieber ile ilgili itirafı magazin gündemine bomba gibi düştü.

Genç şarkıcıya "Sana DM'den yürüyen bir ünlü gösterir misin?" sorusu soruldu. Türkiye'de kendisine birçok kişinin yürüdüğünü söyleyen Tilki, yabancı ünlülerden de örnek verdi. Los Angeles'ta bir otel lobisinde ünlü şarkıcı Justin Bieber'ın kendisine yürüdüğünü söyledi.

"Evlenmeden önce.. Los Angeles'ta bir otelde sufle yemeye gittim ve yaşım tutmadığı için barda oturmama izin vermediler. Ben de en azından bekleyene kadar orada oturmak istedim. Yanımda bir çocuk ayakkabıları falan güzeldi dikkatimi çekti ama çingene yani." diyen popçu, başlangıçta Justin Bieber'ı tanımadığını anlattı.

Tilki, "O dönem de hakkımda haberler çıkmıştı biriyle. Sürekli kulağıma gelip bir şeyler söylüyordu. 'Kulağıma sürekli bir şey söyleme. Çünkü ben kendi ülkemde çok ünlüyüm' dedim. " diye konuştu. 

Bieber'la fotoğraf çektirmek isteyenleri görünce durumun farkına vardığını söyleyen Tilki, kim olduğunun cevabını barmenden aldığını açıkladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading