Yandex Metrica

Aleyna Tilki dans etti hayranları acımadı! 'Ne kafalar var ya'

Aleyna Tilki dans etti hayranları acımadı! 'Ne kafalar var ya'

Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından dans ettiği videosunu hayranlarıyla paylaştı. Aleyna Tilki’nin dans videosu kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin

11.02.2024, 17:05

Her yaptığı olay olan şarkıcı Aleyna Tilki dans şovunu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Her giydiği, her söylediği her yaptığı olay olan genç şarkıcı Aleyna Tilki, evinde yaptığı dansla sosyal medyanın gündemine oturdu. Tilki’nin videosuna ilginç yorumlar yapıldığı görüldü.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

DANS VİDEOSU BEĞENİ REKORU KIRDI

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlüler arasında yer alan şarkıcı Aleyna Tilki, gündemden düşmüyor. Resmi Instagram hesabından dans videosunu paylaşan şarkıcı Aleyna Tilki’nin paylaşımı kısa sürede beğeni rekoru kırdı. Tilki’nin sıkı takipçileri yorum yapmayı ihmal etmedi. Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, dans videosunu paylaşırken, “Aradığın şey aşktır” ifadelerini kullandı. Tilki’nin dansı bazı hayranları tarafından beğenilirken bazı takipçileri ağır eleştirilerde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading