Yandex Metrica

Aleyna Tilki aşk iddialarıyla ilgili sessizliğini bozdu! 'Gerekeni yapacağım'

Aleyna Tilki aşk iddialarıyla ilgili sessizliğini bozdu! 'Gerekeni yapacağım'

Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde Haldun Demirhisar ile bir mekanda yemek yerken görüntülenmişti. Önceki akşam bir AVM'de objektiflere yansıyan Tilki, basın mensuplarına gereken açıklamayı yapacağını söyledi.

Magazin

23.01.2024, 18:32

Aleyna Tilki, geçtiğimiz hafta Etiler'de bir restoranda gizemli bir kişiyle yemek yemiş, yanındaki arkadaşı kendisini gizlediği için görüntülenememişti. Tilki, gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakmıştı. Genç şarkıcı birkaç gün önce bu kez Arnavutköy'de objektiflere yansıdı.

Gizemli kişi olduğu ortaya çıkan Haldun Demirhisar, çıkışta kendilerini çeken muhabirlere zafer işareti yaparak poz vermişti. Şarkıcının iş insanı ile aşk yaşadığı konuşulmaya başlandı.

"HEPSİNİ KONUŞACAĞIZ"

Geçtiğimiz gece bir alışveriş merkezinin otoparkında görüntülenen Tilki'nin arkadaşları ve şoförü basın mensuplarının görüntü almasını engellemeye çalıştı. Tilki muhabirlerin "Haldun Bey ile bir ilişki yaşadığınız haberleri doğru mu?" sorusuna "Yok, öyle bir şey yok. Zaten hepinize gereken açıklamayı yapacağım. Ama dediğiniz bir durum yok, hepsini konuşacağız" şeklinde yanıt verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading