Yandex Metrica
SON DAKİKA
Aldatmak'ın yıldızı Vahide Perçin'in eski eşi Altan Gördüm'den yıllar sonra itiraf! Meğer o da kansere yakalanmış

Aldatmak'ın yıldızı Vahide Perçin'in eski eşi Altan Gördüm'den yıllar sonra itiraf! Meğer o da kansere yakalanmış

Oyuncu Altan Gördüm, Gökay Kalaycıoğlu ile 360 derece programına konuk oldu. Gördüm, özel hayatıyla ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu. Oyuncu, herkesten gizli şekilde kanseri yendiğini söyledi.

Magazin

27.03.2024, 21:53

Birçok dizi ve filmde rol alan usta oyuncu Altan Gördüm, 360 TV'de yayınlanan Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programının bu haftaki konuğu oldu. Oyuncu, 21 yıllık eşi Vahide Perçin ile boşanma nedenlerine ilişkin ilk kez açıklama yaptı. Özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalar yapan Gördüm, yıllar önce kanseri yendiğini itiraf etti.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

"İLİŞKİN YÜRÜMÜYORSA AYRILIRSIN"

Vahide Perçin ile boşanma süreçlerine ilişkin konuşan ünlü oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

Bir neden olması gerekliydi. Vahide benim en iyi arkadaşımdır. Ortaklığımız devam ediyor, evlerimiz çok yakın, yaz tatillerine beraber gideriz ve özel günlerde birlikte yemek yeriz. Ben dünya görüşü olarak her şeyin bir üretim olduğunu düşünüyorum. Biz şu an bir üretimdeyiz.

İkili ilişkiler de öyledir. Sevgi, dostluk, hayata bakışında bir şey üretirsin. Bir süre sonra patinaj yaparsan kimse kimseyi yıpratmasın. İlişki yürümüyorsa dostça ayrılırsın bu kadar basit.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

"BARIŞMA GİBİ BİR DURUM YOK"

Geçtiğimiz günlerde ikili hakkında çıkan barışma iddialarına ilişkin konuşan Altan Gördüm, "Biz Vahide ile Beşiktaş'taki balıkçılara çok gittiğimiz için bizi sık sık birlikte görüyorlar. Yoldan görenler kendilerince böyle bir şey yakıştırmışlar. Böyle bir şey yok, biz zaten sürekli birlikteyiz" diye konuştu.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

"TÜMÖR KEMİĞE ULAŞAMADAN ALINDI"

Vahide Perçin'in rahatsızlığından 1,5 yıl sonra kansere yakalandığını anlatan usta oyuncu, açıklamasına şöyle devam etti:

Olayı basına yansıtmadık, erken teşhisti. Vahide'nin kontrolü için bir cilt doktoruna gittik. Kullandığım ilaçlardan dolayı lekeler vardı. Doktor alnımdakini görünce 'ben onu beğenmedim, bunu alalım' dedi. Beni bir cerraha yönlendirdi, o da onu alarak dikiş attı. Bir hafta sonra gittiğimde bir iyi bir kötü haberim var dedi.

Kötüyü söylemesini istedim ama bunu duyacağımı hiç beklemiyordum. Tümör varmış ama erken yakalamış. Kaşımı kemiğe kadar açarak diğer kaşımdan parça alarak koydular. Tümör kemiğe ulaşamadan alındı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading