Yandex Metrica

Akın Akınözü’nden şaşırtan açıklama! Çapkın değilim flörtözüm

Akın Akınözü’nden şaşırtan açıklama! Çapkın değilim flörtözüm

Akın Akınözü’nden şaşırtan açıklama! Çapkın değilim flörtözüm! İşte haberin detayları…

Magazin

29.03.2024, 11:09

Hakan Gence’nin YouTube programına konuk olan Akın Akınözü, oyunculuk kariyerinden özel hayatına hakkında bilinmeyenleri açıkladı. Matematik eğitimi aldığını söyleyen Akın Akınözü, “Ama ben oyunculuğu seçtim, bunun nedeni oyunculuğun insana ve hayata dair tutkumu keşfetmem için bana bir araç vermesiydi” diye konuştu.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

“KIZ ARKADAŞIMLA HALA FLÖRTLEŞİYORUM”

Hiç estetiği olmadığını vurgulayan oyuncu “Kendimle hep barışıktım. Hatta lise döneminde 120 kiloyu gördüm. O dönemde de aynaya baktığım kişiden memnundum. Üzerimdeki fazlalığı attıktan sonra ortaya çıkan halim bu oldu” ifadelerini kullandı. Kız arkadaşı Sandra Pestemalciyan’la ilişkisine de değinen Akınözü “Çapkın değilim ama flörtöz olduğumu söyleyebilirim. Flörtleşmeyi severim, bu insanı besleyen bir enerji… Kız arkadaşımla hâlâ flörtleşiyorum. İlk adımı attığımda bunun karşılık bulacağını biliyordum. İlişkilerde hep ilk adımı atan taraf oldum. Bu da centilmenliğimden kaynaklanıyor. Sandra’nın yüz kremlerinden biri olmak isterdim. Her gece yatmadan önce onun yüzüne dokunmuş olurdum” şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading