Yandex Metrica
SON DAKİKA
Akın Akınözü estetik mi yaptırdı? 'O dönemde aynaya bakınca...'

Akın Akınözü estetik mi yaptırdı? 'O dönemde aynaya bakınca...'

Kaderimin Oyunu dizisinde Cemal karakterine hayat veren Akın Akınözü, Hakan Gence'nin programına konuk oldu. Özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunan oyuncu, estetik iddialarına da yanıt verdi.

Magazin

26.03.2024, 13:25

Geçtiğimiz yıl Hercai ile büyük çıkış yakalayan Akın Akınözü, şu sıralar Star TV'nin yeni dizisi Kaderimin Oyunu'nda rol alıyor. Dizide Cemal karakterini canlandıran Akınözü, 'Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet'e konuk oldu. Oyunculuk kariyeri ve özel hayatına dair bilinmeyenleri yanıtlayan Akınözü, son dönemde çıkan estetik iddiaları hakkında da konuştu.

"KENDİMLE HEP BARIŞIKTIM"

Estetik yaptırmadığını söyleyen oyuncu, ortaya çıkan eski fotoğraflarıyla ilgili "Kendimle hep barışıktım. Hatta lise döneminde 120 kiloyu gördüm. O dönemde de aynaya baktığım kişiden memnundum. Üzerimdeki fazlalığı attıktan sonra ortaya çıkan halim bu oldu" diye konuştu.

OYUNCULUĞU SEÇME NEDENİNİ ANLATTI

Matematik üzerine eğitim aldığını belirten Akınözü, "Ama ben oyunculuğu seçtim, bunun nedeni oyunculuğun insana ve hayata dair tutkumu keşfetmem için bana bir araç vermesiydi" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading