Yandex Metrica

Akciğer kanseri olan Billur Kalkavan'dan haber geldi!

Akciğer kanseri olan Billur Kalkavan'dan haber geldi!

Akciğer kanseri olan oyuncu Billur Kalkavan'dan haber geldi. Uzun süredir Buğra Bahadırlı ile beraber olan Kalkavan, sosyal medya hesabından ara ara son durumu hakkında bilgi veriyor. En son Billur Kalkavan ve Buğra Bahadırlı televizyon programına telefon ile bağlantı yaparak katıldı. Billur Kalkavan hakkında Buğra Bahadırlı açıklama yaptı.

Magazin

23.01.2024, 19:46

Billur Kalkavan bu zamana kadar pek çok dizi ve filmde rol aldı. Akciğer kanserine yakalanan 59 yaşındaki Billur Kalkavan hakkında arkadaşı Hamdi Alkan sosyal medya hesabından "Billur Kalkavan'a acil şifalar diliyorum. Güzel yüreğin ve enerjin bu hastalığı yenecektir Billur'cuğum. Daima yanındayım" demişti. Buğra Bahadırlı, Kalkavan hakkında açıklamada bulundu.

COVID-19 tedavisi sonrası akciğer kanseri teşhisi konulan oyuncu Billur Kalkavan'ın tedavisi tüm hızıyla devam ediyor.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

BUĞRA BAHADIRLI AÇIKLAMA YAPTI

Buğra Bahadırlı bugün yaptığı açıklamada, 'Billur'un inşallah tedavisi iyi gidecek. Dram senaryosu oluşturmak isterseniz üzüleceğiniz çok şey var. Ama biz sürekli tablonun pozitif taraflarına odaklanıyoruz.' sözlerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading