Yandex Metrica

Ahu Tuğba'nın eski sevgilisi Meriç Erkan'ın son hali şoke etti!

Ahu Tuğba'nın eski sevgilisi Meriç Erkan'ın son hali şoke etti!

Bir dönem Ahu Tuğba ile birlikte olan, daha sonra katıldığı izdivaç programları ve ilginç danslarıyla adından söz ettiren Meriç Erkan'ın değişimi gündem oldu. Ünlü ismin sakallı ve sarıklı imajı şoke etti. Erkan, ismini Mahmut Erkan olarak değiştirdi.

Magazin

13.03.2024, 09:12

Ahu Tuğba'nın sevgilisi olarak tanınan, Esra Erol'un izdivaç programı yaptığı dönemde danslarıyla hafızalara kazınan Meriç Erkan maneviyata yöneldi. Giyim tarzını, imajını değiştiren Meriç Erkan'ın son halini görenler inanamadı. Erkan'ın ismini de Mahmut Erkan olarak değiştirdiği öğrenildi.

"Ben aynı adamım ama hayat insanı başka taraflara geçiyor. Daha önce bazı yayın kuruluşları görüşmek istediler ancak son görüntümden daha doğrusu İslamiyet'e daha uygun bir görüntüdeyiz. Görüntümüzde bir şey yok görüntümüzden mutluluk duyuyoruz. Bu şekilde çıkmak istemedim." dedi.

"PİŞMAN OLACAKLARI ŞEYİ YAPMASINLAR"

Erkan, "Bütün her şeye tövbe edip bambaşka bir hayata geçiyorsunuz. Bana şimdi çok basit geldiği için ya nasıl böyle yaşamışız diyorum. Rabbim diyor ki 'Günahına tövbe edip onu bir daha tekrar etmeyeni affederim' Rabbim beni affetti. Mahmut Erkan olarak doğmak ve öyle yaşamak isterdim. Pişman olacağı şeyleri yapmasın kimse sonra çok üzülürler. Allah'tan böyle rahmetli bir rabbimiz var." ifadelerini kullandı.

"HAYATTAN GERÇEK TAT ALDIĞIMI HİSSETTİM"

Ünlü isim, "Mahmut Erkan'a baktığım zaman ben aslında hayattan gerçek tat almayı, gerçekten güvende olduğumu hissettim. İbadetlerimi yaptığımda kendimi güvende hissediyorum. Bir anda gelen rüya, hidayetten ziyade, belli bir süreçte inceleyerek görerek, böyle bir hayatın benim hayrıma olmadığını düşünerek karar verdim." diye konuştu.

"PROGRAMLARIN TAMAMI KURGUYDU"

Son olarak Esra Erol'un izdivaç programına katılan Erkan, "Her program için bunu söyleyemeyiz belki. Yüzde doksan kurgu demiştim son katıldığım programlarda. Mesela benim zaten daha önceki show dünyasındaki programlar zaten hemen hemen tamamı kurguydu. Onlarla alakalı bana diyorlar evlenemedin falan diye, aslında tabi tamamı kurgu olaylardı. İçinde olduğum için biliyorum." dedi.

"BENİM AŞKIM VAR ZATEN"

"Evlenmek nasip kısmet" diyen Erkan, açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

"İslam'a uygun zihniyeti ve kıyafeti olacak. Böyle hani yan yana durduğumuzda da hakikaten bu çift Müslüman, görünüşüyle de müslüman, hareketleriyle de topluma faydalı olacak bir nasibimiz varsa olur. Olmazsa da ben aşkın büyüğünü yakalamışım, benim aşkım var zaten. "

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading