Yandex Metrica

Ahmet Tatlıses'ten İbrahim Tatlıses'e 'vasi' davası! 'Akıl sağlığından şüpheliyim' demişti

Ahmet Tatlıses'ten İbrahim Tatlıses'e 'vasi' davası! 'Akıl sağlığından şüpheliyim' demişti

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ve oğlu Ahmet Tatlıses arasında sular durulmuyor. Geçtiğimiz haftalarda ikili arasında yaşanan tartışmanın ardından Ahmet Tatlıses'in mahkemeye giderek babasına vasi atanması için dava açtığı ortaya çıktı.

Magazin

18.02.2024, 22:07

İbrahim Tatlıses ve oğlu Ahmet Tatlıses arasında 'Babalar Günü' mesajının ardından başlayan gerilim sürüyor. Sosyal medyada birbirlerine yaptıkları göndermelerin ardından sanatçı bir programın canlı yayınına bağlanarak oğlu ve eski eşi hakkında zehir zemberek sözler söylemiş, tartışmanın daha da alevlenmesine neden olmuştu.

İmparator lakaplı sanatçının 'Ben vurulunca şirketin kasasını boşalttı', 'bana büyü yaptılar', 'ihanet ettiler' şeklindeki suçlamalarının ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Ahmet Tatlıses 'Babamın akıl sağlığı ile ilgili şüphelerim var' demişti.

İkili arasındaki tartışmayla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Ahmet Tatlıses'in avukatı Necmi Uğur Çelikel, sanatçıya vasi atanması için dava açtıklarını açıkladı. 

"İBRAHİM TATLISES YANLIŞ YÖNLENDİRİLİYOR"

Ahmet Tatlıses'in avukatının konuyla ilgili açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"Müvekkil Ahmet Tatlıses , babası İbrahim Tatlıses ile aralarında özellikle son dönemde kamuoyuna yansıyan İbrahim Tatlıses tarafından yöneltilen haksız suçlamalar ve ağır ithamlar sonucunda babasının, çevresindeki aileden olmayan art niyetli şahıslar tarafından ciddi bir biçimde yanlış ve düşmanca yönlendirildiği bu durumun farkında olmayıp doğru olanı tahlil edemediği düşüncesine kapılmıştır.

VASİ ATANMASINI TALEP ETTİ

Sn. İbrahim Tatlıses'in yaşam kalitesini ve elde edilen kazanımlarını korumak amacı ile TMK 405-406 maddeleri gereğince kısıtlanması ve buna bağlı olarak İbrahim Tatlıses'ten maddi ve manevi menfaat sağlaması mümkün olmayan mahkeme tarafından belirlenecek bir kişinin kendisine vasi olarak atanması talepli dava açmış bulunmaktayız."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading