Yandex Metrica
Ahmet Kural cephesinden ilk açıklama geldi

Ahmet Kural cephesinden ilk açıklama geldi

Şarkıcı Sıla ve Ahmet Kural arasında devam eden davada karar çıktı. Kural, hapis cezasına çarptırılırken, avukatı Sibel Aydın bir kezdaha istinafa götüreceklerini açıkladı.

Magazin

23.01.2024, 17:39

Ahmet Kural, şarkıcı Sıla'yı darp, hakaret ve tehdit ettiği gerekçesiyle görülen yeniden yargılama davasında 1 yıl 4 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı. Oyuncunun sabıkasız oluşu, yargılama sürecindeki davranışları ve suç işleme eğilimi olmaması nedeniyle cezaların ertelenmesine ve sanığın 1 yıl denetim altında bulundurulmasına karar verildi.

YENİDEN İSTİNAFA GÖTÜRECEKLER

Davada bugün karar çıkmasının ardından Ahmet Kural'ın avukatı Sibel Aydın yazılı açıklama yaptı. Aydın, bölge mahkemesinin karara uymadığını ve davayı yeniden istinaf mahkemesine götüreceklerini belirtti.

Aydın, yazılı açıklamasında "Üst mahkemenin toplanmasını istediği eksik deliller toplanmamış ve müvekkilim hakkında eski kararın aynısı verilerek cezası ertelenmiştir. Bugün verilen karar kesin karar olmayıp, istinaf yolu açık olarak verilmiştir. Söz konusu kararı istinaf edeceğimizi bilgilerinize sunarız." ifadelerine yer verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading