Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ahmet Hakan'dan Mehmet Ali Erbil'e zehir zemberek sözler! Melike Öcalan'a söyledikleri şoke etmişti

Ahmet Hakan'dan Mehmet Ali Erbil'e zehir zemberek sözler! Melike Öcalan'a söyledikleri şoke etmişti

Bir magazin dergisinin ödül töreninde sahneye çıkan Mehmet Ali Erbil, sunucu Melike Öcalan'a herkesi şoke eden ifadeler kullanmıştı. Erbil'e sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyürken, bir tepki de Ahmet Hakan'dan geldi.

Magazin

14.02.2024, 21:53

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, önceki akşam bir derginin ödül törenine katıldı. Melike Öcalan'ın sunduğu törende ödül vermek için sahneye çıkan şovmen, tepki çeken ifadeler kullandı.

Erbil, Melike Öcalan'a "Ne kadar güzelleşmişsin kız. Elimi değdirdiklerim meşhur oluyordu. Bir sana değdiremedim elimi." dedi. Bu sözler karşısında şaşkına uğrayan Öcalan, "Şoktayım şu an. 20 yıldır başıma böyle bir şey gelmedi" dedi.

"HEM UTANMAZ HEM UTANÇ VERİCİ"

O sözlerin ardından sosyal medyada Mehmet Ali Erbil'e tepkiler gelmeye başladı. Ahmet Hakan da bugün kaleme aldığı yazısında Mehmet Ali Erbil'e tepki gösterdi. Hakan, şu ifadeleri kullandı:

"Melike Öcalan bu sözleri işittiği anda, içine düşürülmüş olduğu duruma karşı isyanla utanç arasında, itirazla şok arasında, başkaldırıyla öfke arasında, çaresizlik ile üzüntü arasında gitti geldi, gitti geldi. Utanmaz olmak ayrı bir şeydir. Utanç verici olmak ayrı bir şeydir. Mehmet Ali Erbil her ikisini de bünyesinde içselleştirmiş durumda. Allah  şifa versin diyeceğim ama bu içselleştirme nedeniyle iyileşme ihtimali sıfır."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading