Yandex Metrica

Ahmet Hakan, Cem Yılmaz'ın Erşan Kuneri'sini yerin dibine soktu!

Ahmet Hakan, Cem Yılmaz'ın Erşan Kuneri'sini yerin dibine soktu!

Cem Yılmaz'ın 'Erşan Kuneri' isimli dizisi Netflix'in kütüphanesine eklendi. Merakla beklenen projeye sosyal medyada eleştiriler gelmeye devam ederken, Ahmet Hakan da bugünkü yazısında Erşan Kuneri'yi sert şekilde eleştirdi.

Magazin

17.03.2024, 08:25

Cem Yılmaz'ın Erşan Kuneri karakterine odaklanan Erşan Kuneri dizisi 13 Mayıs'ta Netflix'te yayınlanmaya başladı. Başrollerinde Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Uraz Kaygılaroğlu, Ezgi Mola, Nilperi Şahinkaya, Merve Dizdar gibi isimlerin yer aldığı dizi, 1970 ve 1980'lerin başında Erşan Kuneri'nin yaşadıklarını anlatıyor.

Dizinin dün yayınlanmasıyla birlikte izleyiciler sosyal medyada yorumlarını dile getirdi. Bazı kullanıcılar beğendiklerini dile getirirken, birçok kullanıcı beklentisinin altında kaldığını ifade etti. 

"BEKLENTİ ÇITANI DÜŞÜR"

Sosyal medyada dizi hakkında "Her cümleye küfür konulmaz", "Zorladım kendimi ama çok kötü", "Dizi resmen çöp", "Çok bel altı", "Dizideki espriler çok zorlama" gibi yorumlar geldi. Erşan Kuneri hakkında bir yorum da gazeteci Ahmet Hakan'dan geldi.  Ahmet Hakan, bugün kaleme aldığı köşe yazısında diziyle ilgili şu ifadelere yer verdi:

"Beklenti çıtanı düşür. Biraz daha düşür. Yok tam olmadı. Bir tık daha düşür. Hah! Şimdi hayal kırıklığı korkusu yaşamadan rahatlıkla izleyebilirsin."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading