Yandex Metrica
SON DAKİKA
Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu ayrıldı mı? 4 yıllık aşk bitti! Gözler Yalı Çapkını'nın yıldızı Mert Ramazan Demir'e çevrildi

Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu ayrıldı mı? 4 yıllık aşk bitti! Gözler Yalı Çapkını'nın yıldızı Mert Ramazan Demir'e çevrildi

2018 yılında aşk yaşamaya başlayan Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu cephesinden kötü haber geldi. Sevgilisinin, rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile yakınlığından rahatsız olan Yazıcıoğlu ilişkiyi bitirdi.

Magazin

27.03.2024, 08:17

Yalı Çapkını dizisinde başrolleri paylaşan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, dizideki oyunculuk performansıyla takdir topluyor. Seyirciler, yakın arkadaş olan ikilinin enerjisinden de övgüyle söz ediyor. Ancak Saraçoğlu ve Demir'in bir süredir samimi görüntüler sergilemesi, aşk dedikodularına neden olmuştu.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

AFRA SARAÇOĞLU VE MERT YAZICIOĞLU AYRILDI MI?

Geçtiğimiz günlerde Afra Saraçoğlu'nun sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'nun yakın arkadaşı Kubilay Aka, iki oyuncunun yakınlığından rahatsız olmuş ve tartışma yaşamıştı. Yazıcıoğlu'nun sevgilisini konuyla ilgili uyardığı haberleri basına yansımıştı.

2018 yılından beri aşk yaşayan Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu cephesinden kötü haber geldi. Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre, iki rol arkadaşının samimiyeti Yazıcıoğlu'nu rahatsız etti. 

Yaşananların ardından Yazıcıoğlu, bir hafta önce ilişkisini noktalayarak Afra Saraçoğlu'ndan ayrıldı. Başarılı oyuncu, Saraçoğlu ile birlikte yaşadıkları evi de terk etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading