Yandex Metrica

Adele hayranlarından özür diledi! 30 saattir uyumadım

Adele hayranlarından özür diledi! 30 saattir uyumadım

Ünlü şarkıcı Adele gözyaşları içinde video paylaştı. Adele videoda, “Çok üzgünüm ve çok utanıyorum” diye konuştu.

Magazin

23.01.2024, 18:41

Tam beş yıl sonra ilk canlı sahne performansı için gün sayan ünlü şarkıcı Adele'in hevesi kursağında kaldı. Ekibinin yarısı koronavirüse yakalandığı için Las Vagas turnesini iptal etmek zorunda kalan şarkıcı, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda hayranlarından özür diledi. Konsere 24 saat kala iptal kararını duyuran şarkıcı o anlarda gözyaşlarını da tutamadı.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

“ZAMANIM KALMADI”

Son dönemde verdiği kilolarla gündem olan 33 yaşındaki şarkıcı, Instagram sayfasında paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı: "Çok üzgünüm ama gösteri hazır değil. Ekibimin yarısı Covid'e yakalandı. Prodüksiyonu kurtarmak için 30 saattir uyumadım ama zamanım kalmadı."

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

BİLETLER 6 SAATTE TÜKENMİŞTİ

Eğer plan uygulanabilseydi Adele, Las Vegas'taki Caesars Palace Colosseum'da 21 Ocak'tan başlayarak 16 Nisan'a kadar hafta sonlarında toplam 24 konser verecekti. Konserler için satışa çıkarılan 100 bin bilet 6 saatte tükenmişti. Adele bilet fiyatları 85 dolarla 685 dolar arasında değişen konserlerde gece başına 500 bin dolar alacaktı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading