Yandex Metrica

Ada Masalı sevenlerini üzen haber! Ada Masalı final yapıyor, Ada Masalı son bölümde neler olacak?

Ada Masalı sevenlerini üzen haber! Ada Masalı final yapıyor, Ada Masalı son bölümde neler olacak?

Ada Masalı sevenlerini üzen haber geldi! Ada Masalı final yapma kararı aldı. Peki Ada Masalı dizisinin son bölümünde neler olacak? İşte ayrıntılar…

Magazin

28.01.2024, 23:41

Star TV ekranlarında yaz dizisi olarak başlayan bir süredir reytingleri düşen Ada Masalı dizisi 25. bölümüyle final yaparak ekrana veda etme kararı alındı. Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan'ın başrollerde oynadığı Ada Masalı'nın final bölümüne Haziran ve Poyraz'ın düğünü damga vuracak. Çekimleri geçtiğimiz günlerde sona eren Ada Masalı'nın final bölümünden fotoğraflar görüntülendi.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

ADA MASALI’NDA NELER OLACAK?

Çekimleri İzmir Seferihisar’da yapılan Ada Masalı dizisi 11 Aralık Cumartesi ekrana gelecek olan 25. bölümüyle ekran yolculuğunu noktalayacak. Ada Masalı’nın final bölümünde Haziran ile Poyraz’ın evlenme kararı artık hayata geçmek üzeredir. Karşılarına çıkan tüm engellere rağmen birbirlerinden vazgeçmeyen ikilinin evlenmeden önce aşmaları gereken son bir sorun kalmıştır.

Haziran ile Poyraz’ın İstanbul’a taşınacakları haberi Kırlangıç Adası’nda hızla yayılırken Sadık ablası Suzan’la başa çıkmanın yolunu bulur. Hasan’ın babası olduğunu öğrenen Nehir herkesten kendini uzaklaştırırken yıllar sonra babasıyla karşılaşması genç kızın hayatını tamamen değiştirecektir.

Selma kızı için endişelenmeye devam ederken Fatih Hasan’la yüzleşir. Alper ve Melisa’nın hayatında ise yepyeni bir dönem başlayacaktır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading