Yandex Metrica

Acun Ilıcalı zor günlerini İngiliz basınına anlattı! 'Hayatım 3 sezonluk pembe dizi olur'

Acun Ilıcalı zor günlerini İngiliz basınına anlattı! 'Hayatım 3 sezonluk pembe dizi olur'

İngiltere'de Hull City takımını satın alan Acun Ilıcalı, İngiliz basınına özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, yaşadığı zorlu süreçleri anlattı.

Magazin

23.01.2024, 18:38

İngiltere'de Hull City'yi satın alarak büyük ses getiren Acun Ilıcalı, DailyMail'e röportaj verdi. Özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunan Ilıcalı, "Hayattaki her olumsuzluğu yaşadım" dedi. Ünlü medya patronunun özel hayatıyla ilgili ilk kez bu kadar açık konuşması da dikkat çekti.

"HAYATIM PEMBE DİZİ OLUR"

"Kişisel hayatım iki veya üç sezonluk bir pembe dizi olabilir." şeklinde konuşan Ilıcalı, "Üç evliliğim ve dört kızım var. Özel hayatım biraz ilginç olduğu için Türkiye'de 10 yıl üst üste en çok haberlerde yer alan kişi benim." ifadelerini kullandı.

"HER TÜRLÜ OLUMSUZLUĞU YAŞADIM"

Ilıcalı, açıklamasının devamında şunları söyledi:

"Hayatım milyonda bir. 20 yaşında evlendim. 21 yaşında baba oldum. 22 yaşında ailemi trafik kazasında kaybettim. Kızım arabanın içindeydi. 15 kırık kemikle hayatta kaldı. 23 yaşındayken bir motosiklet kazası geçirdim ve arkadaşım yanımda vefat etti. 24 yaşındayken iflas ettim ve işsiz kaldım. Hayattaki her olumsuzluğu yaşadım."

"İNGİLİZ FUTBOLUNDA TARİH YAZMAK İSTİYORUM"

Bir kulüp satın almayı hep hayal ettiğini dile getiren Ilıcalı, "Şimdi o kulüpte büyük başarılar elde etmek hayalim. İngiliz futbolunda nasıl tarih yazabileceğimize odaklanmış durumdayım." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading