Yandex Metrica

Acun Ilıcalı yıllardır sır gibi saklıyordu! Abisiyle fotoğrafını paylaştı! 'İkiz gibiler'

Acun Ilıcalı yıllardır sır gibi saklıyordu! Abisiyle fotoğrafını paylaştı! 'İkiz gibiler'

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, abisi Ömer Cenker Ilıcalı ile ilk kez poz verdi. Ilıcalı'nın abisiyle olan fotoğrafına binlerce yorum yağdı.

Magazin

29.03.2024, 04:21

TV8'in ardından TV8,5, EXXEN, Hull City gibi projelere imza atan Acun Ilıcalı, hem başarısıyla hem özel hayatıyla sık sık gündeme gelen isimler arasında yer alıyor. Ilıcalı, bir süredir ABD'de tatil yapıyor. Sosyal medyadan kızlarıyla paylaşımlar yapan ünlü isim, bu kez bir ilke imza attı. Ilıcalı, ilk kez abisi Ömer Cenker Ilıcalı ile fotoğrafını paylaştı.

Ünlü televizyoncu, kızı Banu Ilıcalı, abisi Ömer Cenker Ilıcalı ve yeğeni Ece ile kamera karşısına geçti. Ilıcalı, o pozu sosyal medya hesabından paylaştı.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

BENZERLİKLERİ HERKESİ ŞAŞIRTTI

Ünlü televizyoncunun bir abisi olduğunu bilmeyen sosyal medya kullanıcıları şaşkınlığını gizleyemedi. Birçok kullanıcıdan "Acun'un abisi mi vardı?", "Yolda görsem Acun zannederim", "İkiz gibiler" gibi yorumlar geldi.


Loading