Yandex Metrica

Acun Ilıcalı'ya Survivor şoku! Milyonlarca lira para harcamıştı ama teker teker ayrılıyorlar

Acun Ilıcalı'ya Survivor şoku! Milyonlarca lira para harcamıştı ama teker teker ayrılıyorlar

TV8'in patronu Acun Ilıcalı, Survivor yarışmasına milyonlarca lira para harcamış fakat yarışmanın bu sezonu reytinglerde dibi görmüştü. Bunun neticesinde Ilıcalı, reytingleri yükseltmek için çareler aramaya başladı. Ancak yarışmadan ünlü isimlerin birbiri ardına ayrılması tüm dengeleri bozdu. 

Magazin

24.02.2024, 15:05

Yayında olduğu her sezonda, reytinglerde zirveye yerleşen ve takip edilen yarışmalardan biri olan Survivor'da bu sezon beklenen olmadı. 

Survivor 2023'te ada şartlarını benimseyemeyen ve büyük zorluklar çeken Berdan Mardini ile Seçkin Piriler yarışmayı bırakmıştı. Bu iki ünlü ismin davranışları henüz gündemden çıkmamışken Yusuf Güney'in adadan ayrılması şoku magazin gündeminin en çok konuşulanları arasına girdi. 

Acun Ilıcalı, dünkü ada konseyinde bir açıklamna yapmış ve Survivor 2023'te tüm dirençlerin test edileceğini söylemişti. Yani bu sezon ada şartları çok daha zor olacak. 

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

ACUN ILICALI'DAN AÇIKLAMA

Acun Ilıcalı, dünkü ada konseyinde şunları söyledi:

"Kırmızı takım için bugün itibariyle bir kayıp daha yaşanıyor. Yusuf Güney Survivor'a devam edemeyecek. Bu sene tam anlamıyla bir direnç senesi oldu ve olacak. Şartlar çok zor olacak. Bu sene daha önce de dediğim gibi akıl oyunları ile yarışmacıların mental, psikolojik ve akıllarını kullandığı sezon. Yusuf Güney de sizinle vedalaşmak için yanınıza gelecek"

Survivor 2023'te adaya veda eden ünlü isim sayısının 3'e çıkması sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading