Yandex Metrica

Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya bebek mi bekliyor?

Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya bebek mi bekliyor?

Uzun süredir birlikte olan Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Altunkaya'nın şişkin göbeği, "Çift bebek mi bekliyor?" sorusunu akıllara getirdi.

Magazin

14.02.2024, 15:44

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile olan evliliğini sonlandırdıktan sonra kendisinden 30 yaş küçük Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşamaya başlamıştı. Acun Ilıcalı'nın 5. kez baba olacağı öne sürüldü. Altunkaya'nın spor yaparken şiş olarak görülen karnı ise iddiaları güçlendirdi.

BEBEK Mİ GELİYOR?

Formuna dikkat eden Çağla Altunkaya, bir spor salonunda görüntülendi. Magazin Fırtınası isimli bir sayfada yer alan fotoğrafta Altunkaya'nın karnındaki şişlik dikkat çekti. Hamilelik iddiaları kısa sürede gündem olurken, çiftten konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

Ilıcalı'nın Seda Başbuğ ile olan evliliğinden 1 kızı, Zeynep Yılmaz ile evliliğinden 2 kızı ve Şeyma Subaşı ile olan birlikteliğinden 1 kızı bulunuyor.

"ÇAĞLA İLE HUZUR BULDUM"

Geçtiğimiz günlerde röportaj veren Acun Ilıcalı, ilişkisi hakkında yaptığı konuşmada "Çağla ile iki yılı devirdik, ilişkimiz çok güzel. Üretken bir dönem geçirmemde Çağla ile yakaladığım huzurun payı büyük." ifadelerini kullanmıştı.

ÇAğla Altunkaya hamile mi

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading