Yandex Metrica
SON DAKİKA
Acun Ilıcalı: Şeyma nafaka almayı bıraktı

Acun Ilıcalı: Şeyma nafaka almayı bıraktı

Acun Ilıcalı, eski eşi Şeyma Subaşı hakkında açıklamalarda bulundu. Ilıcalı'dan nafaka itirafı geldi.

Magazin

11.02.2024, 22:21

Şeyma Subaşı şu sıralar Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile olan çalkantılı ilişkisiyle gündemden düşmüyor. Nafaka konusuyla da birçok kez gündeme gelen fenomenle ilgili eski eşi Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi.

Hürriyet'ten Orkun Ün'e konuşan Ilıcalı, özel hayatı, işi ve eski eşi Şeyma Subaşı'na dair özel açıklamalarda buluundu.

"ŞEYMA'YLA ÇOK İYİ ARKADAŞIZ"

"Şeyma Subaşı ile ilgili olayların neresindesiniz?" sorusuna yanıt veren Ilıcalı, şöyle konuştu:

"Olanlardan bilgim oluyor. Şeyma'yla çok iyi iki arkadaşız. Çocuğumuz var. Açık söyleyeyim, hatalarımdan kaynaklanan özel hayattaki başarısızlıkların faturasını ilk olarak kendime kestim. Bunun sonuçlarını da göğüslemek zorundayım. Bende şu yok; 'ilişki yaşadık bitti, bir daha görüşmeyelim.' Şeyma'nın yaşadığı sorunlarda da yanında oluyorum."

"KONU BİLİNENİN ÇOK DIŞINDA"

Ayrılık haberlerinin ardından Subaşı'na İbiza'da ev tuttuğuna dair söylentiler hakkında konuşan Ilıcalı, "Maddi konularda hiçbir zaman konuşmam. Nasıl kendi dostlarımı destekliyorsam, çocuklarımın annelerini de destekliyorum. İbiza'da ev alma falan, bu detaylara girmeye gerek yok. Konu, bilinenin çok dışında.." ifadelerini kullandı.

"ŞEYMA NAFAKA ALMAYI BIRAKTI"

Ilıcalı, Şeyma Subaşı'nı ihtiyacı olduğu her zaman destekleyeceğini söyleyerek "Şeyma maddi durumu yerinde olduğu ilk gün hakkı olmasına rağmen nafaka almayı bıraktı. Yani ilişkisi başladı ve bana 'Şu an paraya ihtiyacım yok' dedi. Zaten onun kafasında "Acun’dan şu kadar para alayım" diye bir düşüncesi, planı hiç olmamıştır."  dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading