Yandex Metrica

Acun Ilıcalı'nın nasıl bu kadar zengin olduğu ortaya çıktı!

Acun Ilıcalı'nın nasıl bu kadar zengin olduğu ortaya çıktı!

Bir dönem Beşiktaş muhabiri olan, şimdilerde medya patronluğuna yükselen Acun Ilıcalı'nın bu noktaya nasıl geldiği merak ediliyor. İşte Acun Ilıcalı'nın medya patronu olmasına giden yoldaki en önemli olay...

Magazin

24.04.2024, 23:34

1996 yılında spor muhabiri olarak kariyerine başlayan Acun Ilıcalı, 17 yılda Türkiye'nin en büyük medya patronlarından biri haline geldi. Ilıcalı, Variety Dergisi tarafından yapılan medya sektöründe dünyanın en başarılı isimlerinin seçildiği listede bu yıl da yer aldı. Ilıcalı'nın kariyerindeki başarı öyküsü herkes tarafından takdir ediliyor.

Gazeteci Bülent Tuncay sosyal medya hesabında Acun Ilıcalı hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Acun Ilıcalı'nın müthiş başarı öyküsü. Show TV, Hürriyet binasındayken kendisi de Lig TV'nin Beşiktaş muhabiriyken İsmail Er'in yanından ayrılmaz, haber var mı diye yoklardı. Programcılığa geçince önlenemez yükselişi başladı. Şimdi patronlar katında. Bravo Acun Ilıcalı"

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

ACUN ILICALI KARİYERİ

Acun Ilıcalı, bir arkadaşının aracılığıyla dönemin spor spikerlerinden İlker Yasin'le tanışır. Show TV'de spor müdürü olan Yasin, Acun Ilıcalı'yı Beşiktaş muhabiri yapar. Henüz bir yıl geçmeden Şansal Büyüka'nın yapımcılığını yaptığı Televole'ye transfer olur. Acun Firarda ismiyle dünyayı gezerek program sunacaktır. Kısa süre içerisinde popüler olan program aynı isimle tek başına bir program olarak yayınlanmaya başlar. Birçok firma Acun'un programına sponsor olur.

2005 yılında Acun Medya'yı kuran Ilıcalı, Survivor, Fear Factor, Var mısın Yok musun, Yetenek sizsiniz, O Ses Türkiye gibi yarışmaları ekrana getirir. Var Mısın Yok musun programında 50 Cent, Adriana Lima, Paris Hilton gibi birçok dünyaca ünlü ismi ağırlar. Daha sonra bugünlere gelir. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading