Yandex Metrica

Acun Ilıcalı kızı Melisa'nın doğum gününü kutladı! Giydiği elbisenin fiyatı olay yarattı

Acun Ilıcalı kızı Melisa'nın doğum gününü kutladı! Giydiği elbisenin fiyatı olay yarattı

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile birlikteliğinden doğan kızları Melisa'nın 9. yaşı için bir doğum günü partisi düzenledi. Melisa'nın doğum gününde giydiği elbisenin fiyatı tartışmalara neden oldu.

Magazin

23.01.2024, 20:00

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, imza attığı işlerin yanı sıra özel hayatıyla da sıkça adından söz ettiriyor. Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde Dünya Kız Çocukları Günü'nde tüm kızlarıyla birlikte poz vermiş ve beğeni toplamıştı. Kızlarına olan sevgisini her zaman dile getiren Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile birlikteliğinden dünyaya gelen kızı Melisa'nın doğum gününü kutladı.

Ilıcalı, 9 yaşına giren kızı Melisa ile olan fotoğrafını paylaşarak "Canım kızım öyle tatlısın ki… Bugün bir yaş daha büyüdün. Allah sana hep güzel yaşlar nasip etsin, büyü ama hep babanın küçük prensesi ol." notunu yazdı. 

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

ELBİSENİN FİYATI TARTIŞMA YARATTI

Kızı için parti düzenleyen Ilıcalı, birlikte pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Baba-kızın fotoğrafı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Diğer yandan Melisa'nın giydiği elbise dikkat çekerken, fiyatı da merak konusu oldu.

Melisa'nın giydiği elbisenin dünyaca ünlü bir markaya ait olduğu ve 11 bin 150 bin TL değerinde olduğu öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading