Yandex Metrica
SON DAKİKA
Acun Ilıcalı ile arası bozulan Furkan Dede sevgilisiyle poz verdi! İşte herkesten sakladığı sevgilisi

Acun Ilıcalı ile arası bozulan Furkan Dede sevgilisiyle poz verdi! İşte herkesten sakladığı sevgilisi

Son haftalarda Acun Ilıcalı ile arasında gerilim yaşanan sunucu Furkan Dede, herkesten sakladığı sevgilisiyle poz verdi. Ilıcalı ile yaşadığı polemik nedeniyle gündemde olan Furkan Dede, bu sefer sevgilisiyle çekmiş olduğu fotoğrafı gün yüzüne çıktı.

Magazin

12.03.2024, 14:28

Survivor Ekstra yorumcusu Furkan Dede, yaptığı yorumlar ve Acun Ilıcalı ile girdiği polemik bir anda sosyal medyanın en popüler isimlerinden biri oldu. Canlı yayında Survivor All Star yarışmacısı Ogeday’ın sakatlığı ile ilgili söylemleri programın yapımcısı Acun Ilıcalı’yı kızdırmıştı. Furkan Dede’nin özel hayatı ise merak ediliyordu. Gözlerden uzakta aşk yaşayan Furkan Dede’nin sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

GÖZLERDEN UZAKTA AŞK YAŞIYORDU

İlk olarak 'Var Mısın Yok Musun' programıyla üne kavuşan Furkan Dede, daha sonra Survivor Ekstra’nın sunuculuğunu yapmaya başlamıştı. Gazeteci Arif Hür, Furkan Dede'nin sevgilisinin kim olduğunu açıkladı.Hür, "Son dönemde adından sıkça söz ettiren Furkan Dede'nin özel hayatı merak ediliyordu. Daha önce adı farklı isimlerle anılan Furkan Dede'nin sevgilisi Berçin Tavukçuoğlu. Berçin Hanım medyatik bir isim değil. İlişkisini gözlerden uzakta yaşamayı tercih eden Furkan Dede, sevgilisinin ailesiyle de tanışmış" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading