Yandex Metrica

Acun Ilıcalı, Hakem Fırat Aydınus ile fotoğraflarını paylaştı! Aydınus'un son halini görenler şaşkına döndü

Acun Ilıcalı, Hakem Fırat Aydınus ile fotoğraflarını paylaştı! Aydınus'un son halini görenler şaşkına döndü

Hakem Fırat Aydınus mesleği bıraktıktan sonra Acun Ilıcalı ile olan fotoğrafı sosyal medyada olay oldu. Aydınus’un son hali herkesi şaşırtırken yeni mesleği ne olacak sorusu da sosyal medya kullanıcılarını meraklandırdı.

Magazin

23.01.2024, 19:27

Ünlü yapımcı ve televizyon programcısı Acun Ilıcalı, Hakem Fırat Aydınus ile birlikte çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaştı. Ilıcalı,"Keşke hocam Fırat Aydınus bizim kanalımızda olsa" notunu düştü. Acun Ilıcalı'nın bu paylaşımı, sosyal medya kullanıcılarınca Aydınus, TV8’e yorumcu oldu yorumlarına neden oldu.

Acun Ilıcalı ile Fırat Aydınus bir araya geldi. Ünlü televizyoncu Instagram hesabının story kısmında birlikte çekildikleri selfie'ye yer verdi. Ilıcalı, Fırat Aydınus ile olan paylaşımına "Keşke hocam Fırat Aydınus bizim kanalımızda olsa" notu düştü. Fırat Aydınus'un, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu kanalda veya dijital platformda Şampiyonlar Ligi maçlarını yorumlayacağı söylentilerini de beraberinde getirdi.

Acun Ilıcalı'nın bu paylaşımında Fırat Aydınus'un son halini görenler kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Ünlü hakemin mesleği bıraktıktan sonraki değişimi ise herkesi şaşkına çevirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading