Yandex Metrica

90'lı yıllara damgasını vurmuştu! Sadettin Teksoy'un son hali ortaya çıktı! Görenler şaşkınlığını gizleyemedi

90'lı yıllara damgasını vurmuştu! Sadettin Teksoy'un son hali ortaya çıktı! Görenler şaşkınlığını gizleyemedi

Bir dönemin en popüler isimlerinden Sadettin Teksoy, 'Teksoy Görevde' programıyla izlenme rekoru kırıyordu. Uzun süredir ekranlardan uzak olan Teksoy, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Ünlü ismin son hali gündem oldu.

Magazin

21.02.2024, 10:13

Türk televizyon tarihinin 90'lı yıllarına damgasını vuran isimlerinden biri de Sadettin Teksoy'du. "Teksoy Görevde" programıyla yayınlandığı dönem rakiplerini geride bırakan Sadettin Teksoy, hem farklı karakteriyle hem programdaki gizemli olaylarla reyting rekorları kırıyordu.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

REYTİNG REKORLARI KIRDI

"Ben Sadettin Teksoy" repliği ile akıllara kazınan Teksoy, uzun yıllar yaptığı programla milyonları ekrana kilitledi. Ufuk Güldemir'in yer altındaki gizli geçidi görüntülemeye gönderdiği Teksoy, yer altından günlerce yaptığı yayınlarla adını televizyon tarihine yazdırdı ve reytinglerin zirvesine yerleşti.

Güldemir, Teksoy'a ana haber bülteninde 3 ila 5 dakika aralığında yer verip, ana haber bülteninin yaşam ve magazin sayfalarını oluşturuyordu. Farklı farklı yerlerde izleyici karşısına çıkan Teksoy'un sarı montu da simge olmuştu.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

İNZİVAYA ÇEKİLDİ

Uzun süredir ekrandan uzak olan ve şimdilerde 70 yaşında olan Teksoy, 29 Ekim paylaşımıyla gündeme geldi. Teksoy'un genç görünümü de sosyal medya kullanıcılarını oldukça şaşırttı. Teksoy', "Hala çok gençsiniz?", "Nasıl böyle kaldınız?" gibi yorumlar geldi.

İşte Sadettin Teksoy'un son hali...

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading