Yandex Metrica

7 yıllık ilişki bir anda son bulmuştu! Hazal Ergüçlü Onur Ünlü ile ayrılık nedenini açıkladı! Herkes şaşıp kaldı

7 yıllık ilişki bir anda son bulmuştu! Hazal Ergüçlü Onur Ünlü ile ayrılık nedenini açıkladı! Herkes şaşıp kaldı

5 yıldır aşk yaşayan Onur Ünlü ve Hazal Ergüçlü, yollarını ayırma kararı almıştı. Bir mekan çıkışı görüntülenen Hazar Ergüçlü, ayrılık haberleri hakkında sessizliğini bozdu.

Magazin

23.01.2024, 20:11

Show TV'de ekrana gelen Hayat Bugün dizisinde başrolde yer alan Hazar Ergüçlü, 5 yıldır ünlü yönetmen Onur Ünlü ile aşk yaşıyordu. Aralarındaki 19 yaş farkla sık sık gündeme gelen ikili, geçtiğimiz günlerde yollarını ayırdı. Dün akşam bir parti çıkışı objektiflere yansıyan Ergüçlü, biten ilişkisi hakkında konuştu.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

"AYRILDIK AMA ARKADAŞIZ"

Oyuncu, biten ilişkisi hakkında  "Tam rasyonel bir sebebi yok açıkçası... Yıpranma oldu beş yıllık ama yani çok yakın arkadaşım tabii ki yani... Her şeyim, ailemden biri gibi Onur... O yüzden ayrıldık ama arkadaşlığımız devam ediyor" diye konuştu.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

KIYAFET AÇIKLAMASIYLA DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Ergüçlü, geçtiğimiz günlerde Onur Ünlü hakkında yaptığı konuşmada, "Beni Onur yüreklendiriyor böyle transparan kıyafetleri giymem için. Ben bazen çekiniyorum 'Fazla mı açık acaba diyorum' o da 'Hayır bence giymelisin' diye beni yüreklendirdiği oluyor" ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading