Yandex Metrica
SON DAKİKA
7 aylık aşkı Emir Ersoy'la apar topar evlenmişti... Gökçe Bahadır hakkında hamilelik iddiası!

7 aylık aşkı Emir Ersoy'la apar topar evlenmişti... Gökçe Bahadır hakkında hamilelik iddiası!

Sezen Aksu proje albüm çalışmaları sırasında aşk yaşamaya başlayan Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy, geçtiğimiz hafta nikah masasına oturmuştu. 40 yaşındaki oyuncunun hamile olduğu, bu nedenle hızlıca evlenme kararı aldıkları iddia edildi. Çiftten çıkan iddialarla ilgili açıklama geldi.

Magazin

23.01.2024, 18:54

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin yıldızı Gökçe Bahadır, Sezen Aksu proje albümünde birlikte çalıştığı müzisyen Emir Ersoy'a gönlünü kaptırmıştı. 7 aydır birlikte olan çift, sürpriz bir şekilde evlilik kararı almıştı.

İkili, 25 Şubat'ta Alaçatı'da düzenlenen sade bir törenle hayatlarını birleştirdi. Çiftin heyecanı kameralara yansıdı. Ancak geçtiğimiz gün çiftle ilgili bir iddia ortaya atıldı.

Gökçe Bahadır'ın hamile olduğu ve oyuncunun karnı belli olmadan nikah masasına oturmak istediği öne sürüldü. Oyuncunun anne olmak istediğine yönelik açıklamaları da kafaları karıştı.  Çifte yakın kaynaklar iddialara yanıt verdi.

HAMİLELİK İDDİALARI YALANLANDI

TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına gönderilen mesajda "Emir ile konuşuyorum şuan. Haberler doğru değil. Gökçe hamile değil" denildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading