Yandex Metrica

4 evladını bırakıp TikTok'ta tanıştığı 15 yaşındaki çocuğa kaçmıştı! Aile Bakanlığı harekete geçti

4 evladını bırakıp TikTok'ta tanıştığı 15 yaşındaki çocuğa kaçmıştı! Aile Bakanlığı harekete geçti

Esra Erol'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Dört çocuğunu bırakarak Şanlıurfa'daki sevgilisi Şahin'in yanına kaçan Gülizar herkesi şoke etti. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı şahısla ilgili suç duyurusunda bulundu.

Magazin

17.02.2024, 17:13

Kahramanmaraş'ta yaşayan Hasan Akbulut, 23 yaşındaki eşi Gülizar'ın 4 çocuğunu bırakarak Şanlıurfa'da yaşayan 15 yaşındaki çocuğa kaçtığını söyleyerek Esra Erol'un programına başvurdu. Telefonla yayına bağlanan Gülizar, "Kaçtığım kişi ergen olabilir ama evdeki kocamdan daha iyi eş oldu. Ondan daha iyi" ifadelerini kullandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, dört çocuk annesi Gülizar hakkında 15 yaşındaki bir erkek çocuğa istismarda bulunduğu ve kendi çocuklarını terk ederek hayatlarını tehlikeye attığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

YAZILI AÇIKLAMA GELDİ

Bakanlıktan yapılan açıklamada "Habere konu olan kadın hakkında 18 yaş altı olan erkek çocuğuna istismarda bulunması ve 2018, 2019, 2020 ve 2022 doğumlu 4 çocuğunu terk ederek hayati tehlike oluşmasına sebebiyet vermesi nedeniyle suç duyurusunda bulunulmuştur." ifadeleri kullanıldı.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

BAKANLIK BABANNE VE DEDEYE DESTEK VERECEK

Açıklamada, bakanlığın hizmet modelleri kapsamında rehberlik verilen aileye psikososyal destek hizmeti sağlandığı bildirildi. Torunlarının bakımını üstlenmek isteyen babanne ve dedeye bakanlık tarafından Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) hizmetiyle destekleneceği kaydedildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading