Yandex Metrica
SON DAKİKA
30 milyonluk ev ortalığı karıştırdı! Seren Serengil ve annesi birbirine düştü! Nevin Teoman: Kızım beni kandırdı

30 milyonluk ev ortalığı karıştırdı! Seren Serengil ve annesi birbirine düştü! Nevin Teoman: Kızım beni kandırdı

Seren Serengil'in annesi Nevin Teoman ile Suadiye'deki evleri yüzünden mahkemelik olduğu öne sürüldü. Nevin Teoman'ın anlattıkları ise şoke etti.

Magazin

23.01.2024, 20:04

Söylemezsem Olmaz programında yaptığı açıklamalarla çok konuşulan Seren Serengil, bu kez bambaşka bir olayla gündeme geldi. Nevin Teoman'ın ölene kadar bakma vaadi sözleşmesi imzalatıp Suadiye'deki evinin tapusunu üzerine geçirdiği iddiasıyla kızına dava açtığı öne sürüldü. 

Şaşırtan açıklamalarda bulunan Teoman, "Kızım beni kandırdı. Ne sağlık sigortamı ödedi ne de faturalarımı. Aylarca doğal gazsız oturdum. 30 milyonluk dairemi üzerine geçirdi, kendisine dava açtım" diye konuştu. 

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

SATILIĞA ÇIKARMAK İSTEYİNCE GERÇEĞİ ÖĞRENDİ

Sabah'tan Evren Abdullahoğlu'nun haberine göre; Serengil'in annesi Nevin Teoman'ı Ankara GATA'da sağlık heyetine götürdüğü ve vasiyetini yazdırdıktan sonra ölünceye kadar bakma vaadi sözleşmesi yaptırıp noterden annesinin imzasını aldığı iddia edildi. Serengil, daha sonra Sudaiye'de 30 milyon dolarlık evin tapusunu üzerine aldı. 

Nevin Teoman, tapunun kendi üzerinde olmadığını ise dairesini satılığa çıkarmak istediğinde öğrendi. Teoman, gerçeği öğrenmesinin ardından kızına dava açtı.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

"SÖZLEŞMEYE UYMADI"

Teoman'ın avukatı, yaptığı açıklamada "Seren Hanım ölünceye kadar bakma vaadi sözleşmesi yaptı. Bu sözleşmeye göre annesine ölünceye kadar bakması, sağlık, bakım, beslenme, giyim ve benzeri tüm ihtiyaçlarını karşılaması gerekiyor. Ancak bunların hiçbiri sağlanmadı" ifadelerini kullandı ve yapılan işlemlerin iptalini istedi.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

SUÇLAMALARI REDDETTİ

Suçlamaları reddeden Seren Serengil ise "Annemin 25 yıldır tüm ihtiyaçlarını ben karşılıyorum, kız kardeşim Fulya'ya para gönderip anneme yardım ediyorum. Annemin vasiyetiydi zaten, 'Suadiye'deki evi sana vereceğim' diyordu. Noterde de bunu kendisi beyan etti." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading