Yandex Metrica
SON DAKİKA
3 milyonluk yüzükle evlilik teklif etmişti... Mehmet Dinçerler'den şaşırtan hamle! Borç nedeniyle Hadise ile ayrıldılar mı?

3 milyonluk yüzükle evlilik teklif etmişti... Mehmet Dinçerler'den şaşırtan hamle! Borç nedeniyle Hadise ile ayrıldılar mı?

Şarkıcı Hadise ile evlilik hazırlığı yapan Mehmet Dinçerler, bir süredir şirketinin borçları nedeniyle zor günler geçiriyor. Dinçerler, sosyal medya hamlesiyle dikkat çekti.

Magazin

23.01.2024, 18:44

Ünlü şarkıcı Hadise, bir süredir birlikte olduğu Mehmet Dinçerler'den geçtiğimiz hafta evlilik teklifi almıştı. 3 milyon liralık tektaşıyla gündem olan Hadise, romantik anlarını Instagram'dan paylaşıp "Bölümümüz şimdi başlıyor" yazmıştı. Dinçerler'in Hadise'ye aldığı yüzük magazin gündeminde günlerce konuşulmuştu.

3 MİLYONLUK YÜZÜK AİLEDE KRİZ YARATMIŞTI

Dinçerler'in aile şirketleri için verilen konkordato kararı istinaf mahkemesi tarafından kaldırılmıştı. Aile 130 milyonluk borç nedeniyle davalık olurken, duruşmaya Dinçerler'in Hadise'ye aldığı yüzük damgasını vurmuştu. Şirketin kurucu ortağı amca Mehmet Dinçerler'in avukatı, alacaklıların zarara uğratıldığını belirterek "40 bin dolarlık yüzük alacağına borcunu ödesin." demişti.

INSTAGRAM HESABINI ASKIYA ALDI

Üç şirkete mahkeme tarafından kayyum atandı. Borç konusunun büyük olay yaratmasının ardından Mehmet Dinçerler'den şaşırtan bir hamle geldi. Dinçerler, Instagram hesabını kapattı. Bu durum 'Hadise ve Mehmet Dinçerler ayrıldı mı?' sorularını akıllara getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading