Yandex Metrica
SON DAKİKA
21 Nisan Survivor ödül oyunu hangi takım kazandı? Survivor 2022 yeni takımları belli oldu

21 Nisan Survivor ödül oyunu hangi takım kazandı? Survivor 2022 yeni takımları belli oldu

Ekranların en çok izlenen yarışmalarından biri olan Survivor All Sta’ın yeni bölümünde heyecan doruktaydı. Yarışmanın yapımcısı Acun Ilıcalı, acil durum konseyinde yeni kırmızı ve mavi takım yarışmacılarını açıkladı. Peki, 21 Nisan Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte Survivor 2022 yeni takımları…

Magazin

23.01.2024, 19:10

Survivor 2022’de ünlüler ve gönüllüler takımları son kez ödül oyunu ve ardından Bil Bakalım'da karşı karşıya geldi. Eğlenceli geçen yarışmanın ardından seyirciler, 21 Nisan Survivor ödül oyununu hangi takımın kazandığını merak ediyor. Bunun yanı sıra Survivor 2022’nin yeni takımları da araştırma konusu oldu.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ünlüler ve gönüllüler son kez ödül mücadelesinde karşı karşıya geldi. Oyunun ödülü ise yörelere ait lezzetler oldu. Bu yemekler ise; Ankara tava, ıslama köfte, bulgur çorbası ve peynir helvası oldu.

Kadın ve erkek karışık yarışılan ödül oyununda 10 olan kazanıyor. Gönüllüler yarışı 9-8 önde görütürürken Barış Murat Yağcı sayısı ile eşitlik oldu. En iyilere ise ünlülerden Sema-Barış, gönüllülerden de Ayşe-Ogeday çıktı. Oyunun kazananı ise Barış'ın sayısı ile ünlüler oldu.

Survivor'ın en eğlenceli oyunu Bil Bakalım'da iki takım heyecanlı bir mücadele gerçekleştirdi. Oyunun ödülü ise 5 bin TL'lik hediye çeki ve Kemalpaşa tatlısı oldu. Kazanan ise 10-5 skorla yine ünlüler takımı!

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

SURVİVOR 2022 YENİ TAKIMLAR

21 Nisan günü ünlüler ve gönüllüler artık kırmızı - mavi takım olarak Survivor 2022'ye devam edecek. Acun Ilıcalı, takımları değişen kadın ve erkek yarışmacıları acil durum konseyinde duyuruyor.

Ilıcalı, ada konseyinde, ''Bu akşam takımlardaki değişikliği söylediğim zaman da şaşıracaksınız. Olmaz dediğiniz, tahmin etmediğiniz bazı değişiklikler olacak takımlarda. Burası Survivor, burada herkes değişiklikleri kabul etmek zorunda.'' dedi.

Konuşmasının  devamında: Seyirci oylamasındaki sonuca göre takımların değişiklik yaşamasına kullanılan oy yüzde 55. Yani bakıldığında 55'e 45 bir durum var. Geçen yıl da buna benzer bir durum var.

Şimdi önemli konu, şu anda yapacağımız değişlik Survivor'ın son değişikliği değil. Bundan sonra da ilerki dönemde takım değişikliği olabilir. Zamanında bir takımın yok olduğunu gördük, bireysele döndü. Bu sene için açıkçası seyircimizden aldığımız bir mesaj var, buna göre değişiklik yapacağız, onu daha sonra söyleyeceğim.

Önce kadınlarla başlayan Acun Ilıcalı, takım değiştirecek isimleri saydı. Buna göre, ilki Ayşe oldu. İkinci isim Nagihan. Üçüncü yarışmacı Sude. Kadın yarışmacıların ardından değişiklik yağılan erkek yarışmacılar da belli oldu.

Erkeklerde ise; ilk isim Gökhan oldu. İkincisi Perviz. Üçüncü isim de Anıl oldu. Dördüncü Atakan.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

KIRMIZI TAKIM

Barış

Adem

Batuhan

Gökhan

Anıl

Sema

Merve

Sude

Ayşe

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

MAVİ TAKIM

Berkan

Ogeday

Hikmet

Perviz

Atakan

Seda

Nisa

Evrim

Nagihan

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading