Yandex Metrica

2. Sayfa programında şoke eden ihanet iddiası! Gözler Hazal Kaya ve Ali Atay'a çevrildi

2. Sayfa programında şoke eden ihanet iddiası! Gözler Hazal Kaya ve Ali Atay'a çevrildi

2. Sayfa programında ortaya atılan ihanet iddialarının ardından yakın tarihte yıldönümü olan çiftler merak edildi. Söz konusu çiftin Hazal Kaya ve Ali Atay olduğu öne sürülürken, Hazal Kaya'dan paylaşım geldi.

Magazin

23.04.2024, 11:42

Magazin programı 2. Sayfa'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sanat dünyasında bomba etkisi yarattı. Yakın zamanlarda evlilik yıldönümü kutlayacak olan bir çift ihanet iddiasıyla gündeme geldi. İsim verilmeden ortaya atılan iddiadaki çiftin Hazal Kaya ve Ali Atay olduğu öne sürüldü.

2. Sayfa'nın Instagram hesabından yapılan paylaşımda "Vah vah vah... Bir de örnek çift diyorduk. Bir de bu aralar yıldönümlerini kutlayacaklar... Zavallı kız kocasının gizli çapkın olduğunu nerden bilsin.. 'Gizli'de olan gizli kalmıyor malesef! Detaylar yarın canlı yayında" ifadeleri yer aldı.

HAZAL KAYA'DAN MANİDAR PAYLAŞIM

İddiaların ardından gözler 7 Şubat 2019'da nikah masasına oturan Hazal Kaya ve Ali Atay'a çevrildi. Olay yaratan iddiaların ardından Hazal Kaya'dan paylaşım geldi.

Eşi Ali Atay ile pozunu paylaşan Hazal Kaya, "Şu fotoğrafın üstünden nasıl üç yıl geçer aklım almıyor. Senle geçen her yıl birbirinden güzel! Nice yıllarımız olsun beraber. Sana çok aşığım" notunu yazdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0


Loading