16 yıllık eşinden boşanıyor! Manken Güzide Duran, Okan Buruk'la aşk iddialarına cevap verdi
16 yıllık eşi Adnan Aksoy'la boşanma sürecinde olan manken Güzide Duran'la Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk arasında aşk dedikoduları çıkmıştı. Hem Duran hem de Buruk'tan iddialara ilişkin açıklama yaptı.
Geçtiğimiz hafta 16 yıllık eşi Adnan Aksoy'dan boşanacağı haberi kesinleşen manken Güzide Duran'ın adı, daha boşanmadan başka biriyle anılmaya başladı.
Duran ile Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk arasında duygusal bir ilişki başladığı iddia edildi.
"DEDİKODUYU O ÇIKARMIŞ OLABİLİR"
Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre manken bu iddiaları yalanladı.
Güzide Duran'a göre bu aşk dedikodusu, boşanma aşamasındaki eşi Adnan Aksoy tarafından çıkartılmış olabilir.
OKAN BURUK DA İDDİALARI YALANLADI
Geçtiğimiz aylarda adı Hadise ile anılan Okan Buruk da birliktelik iddialarına, "Bu söylentiler külliyen yalan" yorumuyla nokta koydu.
Teknik adam "Güzide ile eski arkadaşız ama kesinlikle aşk yok." dedi.
Galatasaray Teknik Direktörü zaman zaman eski eşi Nihan Akkuş ile bir araya geliyor.
Basın mensuplarının yeniden bir araya gelme ihtimalini sorduğu Buruk son olarak barışmadıklarını, ayrılsalar da her zaman aile oldukları için bir araya gelip yemek yediklerini, bir arada olduklarını ifade etmişti.