Yandex Metrica

'1.5 milyon TL'lik mezarlık' haberleri Bülent Ersoy'u çileden çıkardı! 'Ölmedim arkadaşlar' dedi, ateş püskürdü

'1.5 milyon TL'lik mezarlık' haberleri Bülent Ersoy'u çileden çıkardı! 'Ölmedim arkadaşlar' dedi, ateş püskürdü

Diva lakaplı Bülent Ersoy son günlerde mezarlık haberleriyle gündemden düşmüyor. Sanatçı, dün hakkında çıkan 1.5 milyon liralık mezarlık haberleriyle ateş püskürdü. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ersoy, "Ben ölmedim arkadaşlar" dedi.

Magazin

23.01.2024, 19:26

Usta sanatçı Bülent Ersoy, geçtiğimiz günlerde mezar yerinin belli olduğu açıklamasını yapmış ancak detay vermemişti. Ersoy'un menajeri olduğunu söyleyen Fevzi Siverek, konuyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Siverek, "Asansörle aşağı indireceğiz. Asansör de şifreli olacak. Mezar için yaklaşık 1.5 milyon TL bütçe ayırdık." demişti.

ÇIKAN HABERLERE ÖFKE KUSTU

Hakkında çıkan haberlerin ardından çileden çıkan Diva lakaplı sanatçı, "Ölmedim arkadaşlar" diyerek ateş püskürdü. Ersoy, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şunları yazdı:

"Yeni medya ve sosyal medya! Birileri konuşsun, birileri haber yapsın, sonra "kopyala yapıştır" dijital medya, yazıyı çoğaltsın. Sevgili Babacığımın cenazesi sırasında söylemiş olduğum sözlerin videosu önce Instagram'da viral oldu, sonra bir röportajımda bu konu soruldu, en sonra da bugün"1.5 milyon TL bütçe ayırdı, Bülent Ersoy'un mezarı derin olacak, asansörle inilecek" başlıklarına kadar geldi.

"BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ KAPSAMINDA MI?"

Ankara'daki röportajda sormuş olduğunuz gibi, yine bana sormanız gerekirken, hakkımda her açıklama yapan, yapabilen kişi ya da kişilerin bu 'abuk sabuk' sözleri medyada bu kadar büyük yer bulacak mı? Yaşayan bir insana 'Mezarı için 1.5 milyon TL bütçe ayırdı' başlıkları "basın özgürlüğü" kapsamında mı? Bu başlıklar, haberler; mantığa ve haber etiğine uygun mu?

Bu arada, üstelik yetkili menajerim de Haluk Şentürk'tür. Her şeyi tolere etmek, sanatçı duruşuna göre davranmak, 'Hadi Ablalarıyım kırılmayayım, kırmayayım' demek, yaşadığımız bu devirde işe yaramıyormuş demek."

style=" background:#FFFFFF; line-height:0; padding:0 0; text-align:center; text-decoration:none; width:100%;" target="_blank">
style=" background:#FFFFFF; line-height:0; padding:0 0; text-align:center; text-decoration:none; width:100%;" target="_blank">Bu gönderiyi Instagram'da gör

style=" color:#c9c8cd; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; font-style:normal; font-weight:normal; line-height:17px; text-decoration:none;" target="_blank">Bülent Ersoy (@bulentersoy.com.tr)'in paylaştığı bir gönderi

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading