Yandex Metrica
SON DAKİKA

Kurtulmuş: Özdemir Bayraktar geride çok değerli bir küresel marka bıraktı

MÜSİAD Genel Merkezi'ne ziyarette bulunan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar'ın vefatına dair açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, vefat haberini aldığı andan itibaren derin bir teessür içinde olduğunu belirterek, " Özdemir Bayraktar geride çok değerli bir küresel marka bıraktı. Bayraktar İHA ve SİHA'ların uluslararası bir marka haline gelmesinde çok büyük emeği ve katkısı vardır. Büyük gönül insanı, fedakâr bir dost ve saygıdeğer bir vatansever olduğuna buradan şehadet ederiz. Allah rahmet eylesin" dedi.

Multimedya

23.01.2024, 22:50

MÜSİAD Genel Merkezi'ne ziyarette bulunan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar'ın vefatına dair açıklamalarda bulundu.

Kurtulmuş, vefat haberini aldığı andan itibaren derin bir teessür içinde olduğunu belirterek, " Özdemir Bayraktar geride çok değerli bir küresel marka bıraktı. Bayraktar İHA ve SİHA'ların uluslararası bir marka haline gelmesinde çok büyük emeği ve katkısı vardır. Büyük gönül insanı, fedakâr bir dost ve saygıdeğer bir vatansever olduğuna buradan şehadet ederiz. Allah rahmet eylesin" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading