Yandex Metrica
SON DAKİKA
Yılmaz Morgül'den dikkat çeken İbrahim Tatlıses açıklaması

Yılmaz Morgül'den dikkat çeken İbrahim Tatlıses açıklaması

'Söylemezsem Olmaz' programına katılan Yılmaz Morgül, ünlü türkücü İbrahim Tatlıses hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Kültür / Sanat

17.03.2024, 02:28

Geçtiğimiz günlerde Derya Tuna, komşusuyla ettiği kavga ile gündeme geldi. Tuna'nın komşularını "Kapıda adamlarım kocanı ve oğlunu öldürmek için bekliyor. Dua edin olayı İbrahim Tatlıses duymadı. Çok kötü adamlara çattınız" diyerek tehdit ettiği iddia edildi.

"DERYA HANIM YUFKA YÜREKLİDİR"

'Söylemezsem Olmaz' programına telefonla bağlanan Yılmaz Morgül, "Benim de siteme bir misafirim gelse bende böyle bir şeye izin vermem. Derya Hanım çok efendi, hanım hanımcık birisidir. Yardımlar yapan, merhametli, yufka yürekli biridir. Derya Hanım'ı tanımasam 'olabilir' derdim ama öyle biri değil. Orası Derya Hanım’ın bahçesi değil" dedi.

"İBRAHİM TATLISES ÇOK HASSAS BİR ADAM"

İbrahim Tatlıses'in ilk eşi Adalet Hanım'a yaptığı iyilikleri bildiğini ifade eden Morgül, "Adalet Hanım’ın çocukları evlenirken, İbrahim Tatlıses’in turnede olduğu ve çok yoğun çalıştığı bir dönemdi. Yurt dışında konserlerdeydi. Ahmet’in düğününde hepimiz vardık. İbrahim Tatlıses’in söyleyemediği şeyler var. Çok hassas bir adamdır. Çocukları arasında kırgınlıklar yaşanıyor.

Tatlıses’in çok gönlünü kırdılar. Çok ağladı, çok kırıldı. İbrahim Tatlıses hiçbir çocuğu arasında ayrım yapmadı. Hiçbir evladını ayırmadı. Burada kırılan hep baba oldu. Bütün çocuklarına, 'Lütfen babanıza karşı söylemlerinizde, tavırlarınızda hareketlerinizde daha duyarlı olun' diyorum" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading