Yandex Metrica

Timothée Chalamet Willy Wonka filminin başrolü olacak

Timothée Chalamet Willy Wonka filminin başrolü olacak

Warner Bros.'un Willy Wonka'nın gençlik yıllarını anlatacak olan filminin başrolünde Timothée Chalamet yer alacak. Film, 2023 yılında izleyici ile buluşacak.

Kültür / Sanat

23.01.2024, 17:30

Warner Bros. ve Harry Potter filmlerinin yapımcısı David Heyman, Roald Dahl tarafından yaratılan Willy Wonka karakterine odaklanan bir film için hazırlık yapıyor. Filmin başrolünü Call Me By Your Name filminin yıldızı Timothée Chalamet üstlenecek. Başarılı oyuncu, genç Willy Wonka'yı canlandıracak. Deadline'ın haberine göre Chalamet, filmde şarkı söyleyip dans edecek.

Konu detayları gizli tutuluyor ancak filmin genç Willy Wonka'nın yetiştirilme tarzına ve dünyanın en ünlü çikolata fabrikasını açmadan önceki maceralarını anlatacak. Filmin yönetmen koltuğuna oturacak olan Paul King, aynı zamanda Simon Farnaby ile birlikte senaryoyu yazacak.

Proje, Warner Bros.'un Gene Wilder'ın başrolünde olduğu 1971 yapımı "Willy Wonka and the Chocolate Factory" ve Johnny Depp'li 2005 yapımı "Charlie and the Chocolate Factory" filmlerinden sonra hikayeyi üçüncü kez uyarlayışı olacak.

Filmin prodüksiyonunun Eylül ayında başlaması ve 17 Mart 2023 tarihinde gösterime girmesi bekleniyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading