Yandex Metrica

The Crown setinde şoke eden olay! 200 bin dolarlık antika çalındı

The Crown setinde şoke eden olay! 200 bin dolarlık antika çalındı

Netflix'in sevilen kraliyet draması The Crown beşinci sezonuyla izleyici karşısına geçmeye hazırlanırken, çekim aracının içinden değerli antika ve mücevherlerin çalındığı belirtildi.

Kültür / Sanat

23.01.2024, 18:52

İngiliz Kraliyet ailesini konu alan The Crown dizisi, dünya çapında geniş izleyici kitlesine sahip. Netflix'te izleyici ile buluşan dizinin 5. sezonu merakla bekleniyor. Çekimler devam ederken, dizi setinde hayrete düşüren bir olay yaşandı. Antiques Trade Gazzette'nin haberine göre, İngiltere'nin Doncaster kasabasında süren beşinci sezon için kullanılacak antika ve değerli aksesuarlar çekim aracından çalındı.

200 BİN DOLARDAN FAZLA

Polis ve Netflix'in bildirdiğine göre, hırsızlar 200 bin dolar değerinde 200 parça değerli eşya çaldı. Çalınan eşyalar arasında altın ve gümüş şamdanlar, çeşitli antikalar, Fabergé yumurtasının replikası, William IV grandfather saatinin ön yüzü, kristal cam eşyalar, sürahiler, 10 parça gümüş tuvalet masası seti bulunuyor.

Dizinin set dekoratörü Alison Harvey, açıklamasında "Çalınan eşyalar antika olduğu için çok iyi bir durumda değildi, bu yüzden yeniden satmak için çok yüksek bir değeri yok. Diğer yandan Birleşik Krallık film endüstrisi için de oldukça değerli parçalardı" ifadelerini kullandı.

ÇEKİMLER ERTELENMEYECEK

Antikaların çalındığını doğrulayan ve çalan kişilerin iade etmesini beklediklerini belirten Netflix, aksesuarların yenilerinin tedarik edileceğini, bu nedenle çekimlerin ertelenmeyeceğini belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading