Yandex Metrica
SON DAKİKA
Şule Yüksel Şenler, vefatının 2. yılında kabri başında anıldı

Şule Yüksel Şenler, vefatının 2. yılında kabri başında anıldı

Usta yazar Şule Yüksel Şenler, vefatının 2. yılında kabri başında anıldı. Anma programı, Mihrişah Valide Sultan İmareti'ndeki kabristanda düzenlendi.

Kültür / Sanat

23.01.2024, 17:53

Hayatı mücadele ile geçen usta yazar Şule Yüksel Şenler'in vefatının üzerinden iki yıl geçti. Şenler, vefat yıldönümünde kabri başında yad edildi. Anma töreni, Şule Yüksel Şenler Vakfı tarafından Mihrişah Valide Sultan İmareti'ndeki kabristanda düzenlendi.

Usta yazar Şenler'in anıldığı programda Kur'an Kerim okundu, dualar edildi.

Anma programında Ak Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakcı Kan, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken de yer aldı. Ayrıca Doç. Dr. Dursun Ali Tökel ile ŞYŞV Yönetim Kurulu Üyeleri ve Şenler'in dostları da katıldı.

"KIYMETLİ MÜCADELEYİ YENİ NESİLLERE AKTARMALIYIZ"

Programda konuşan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, "Allah Şule Yüksel Şenler ablamızın bizlere bıraktığı emaneti ve mirası hakkıyla yaşatmayı, sürdürmeyi hepimize nasip etsin. Onun kıymetli mücadelesini yeni nesillere aktarmak ve yeni nesillerimizi de bu şuurla ve bu bilinçle yetiştirmek bizlerin vazifesi ve görevidir." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading