Yandex Metrica
SON DAKİKA
Müjde! 2022'de bu burçlar aşkı bulacak! Siz de onlardan biri misiniz?

Müjde! 2022'de bu burçlar aşkı bulacak! Siz de onlardan biri misiniz?

2022'de aşkı bulması muhtemel olan burçlar hangileri? Yeni yılda hangi burçlar aşkla tanışacak? 2022'de hangi burcu ne bekliyor?

Kültür / Sanat

23.01.2024, 18:26

2022'nin yaklaşmasıyla birlikte birçok astroloji takipçisi burçlarını yeni yılda nelerin beklediğini merak ediyor. Peki, 2022'de aşkı bulacak burçlar hangileri? İşte o liste...

BAŞAK

Tebrik ederiz! Monoton geçen 2021 yılının ardından sizi aşk dolu bir 2022 bekliyor. Aşkınızla tanışma ve evlenme konusunda bu yıl çok büyük şansa sahipsiniz! Özellikle 2022 yılının Mart ayına dikkat edin, sadece hayalinizdeki partneri değil; her anlamda size yetecek biriyle tanışacaksınız. Hayatınıza giren bu kişi sadece hayalinizdeki adam değil, öğretmeniniz, belki de şans getiren tılsımınız olacak! Onun yanında, işleriniz muazzam bir başarı kazanacak. Bu sadece aşkınızla tanışmakla kalmayacağınız, aynı zamanda inanılmaz bir popülerlik kazanacağınız anlamına gelir.

BALIK

12 yıl sonra ilk kez şans ve zenginlik gezegeni Jüpiter burcunuza giriyor! Çocukluğunuzdan beri hayalini kurduğunuz o ilişkiyi bulmak için doğru sene bu sene. Disney prenseslerinin hikayesine benzeyen güzel bir masal yaşayabilirsiniz, hazırlıklı olun!

aşkı bulacak burçlar

İKİZLER

Aşkın yanında maddi olarak rahatlayacağınız harika bir yıl sizi bekliyor! Sadece sizi sevmeyecek, aynı zamanda kariyer adımlarını çıkarken size destek olacak bir partner hayal ettiyseniz, 2022’de bu kişiyle tanışacaksınız.

AKREP

Nisan, Mayıs, Ekim ve Kasım aylarına dikkat edin! Hayalini kurduğunuz peri masalı gibi bir evlilik bu aylarda kapınızı çalabilir. İlişki üzerinde uzun uzadıya düşünebileceğiniz 2022 yılı, sizi hedeflerinize adım adım yaklaştırırken hayatınızı değiştirecek kişiye izin verin yanınızda olsun. 2022 yılında eski sevgililere ve pişmanlığa yer yok!

BOĞA

2022’de hayatınız hakkında ciddi kararlar almaya hazır olun. Yaşadığınız uzun süreli ilişkileri 2022 yılında gözden geçirecek ve aile kurmaya doğru emin adımlarla ilerleyeceksiniz. Uranüs gezegeni yavaş yavaş Boğa’ya doğru geçtiği için aldığınız kararlar anlık olabilir. Bu yüzden size önerimiz, evlilik yapacağınız partneriniz konusunda iyi düşünün!

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading