Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kevin Spacey yeniden setlere dönüyor

Kevin Spacey yeniden setlere dönüyor

Kevin Spacey, cinsel taciz iddialarından yaklaşık dört yıl sonra Franco Nero'nun yönetmenliğini yapacağı L’uomo Che Disegno Dio filmiyle sinemaya geri dönecek.

Kültür / Sanat

23.01.2024, 17:30

Kevin Spacey, istismar iddiaları ve hakkında açılan davalardan 4 yıl sonra ilk kez beyaz perdeye dönmeye hazırlanıyor.  ABC News'in haberine göre Spacey, Franco Nero tarafından yönetilecek olan İtalyan yapımı L'uomo Che Disegno Dio - The Man Who Drew God filminde rol alacak. Filmin başrolünü Nero'nun eşi Vanessa Redgrave üstlenecek. Spacey'in bir polis dedektifi rolünde olacağı söyleniyor.

Nero, Spacey'in kadroda yer alması hakkında, "Kevin filmime katılmayı kabul ettiği için çok mutluyum. Onun harika bir oyuncu olduğunu düşünüyorum ve filme başlamak için sabırsızlanıyorum." dedi.

Düşük bütçeli bağımsız film, "Sadece insan seslerini dinleyerek gerçeğe yakın portreler yapma konusunda olağanüstü bir yeteneğe sahip olan kör bir sanatçının yükselişini ve düşüşünü" anlatacak.

TACİZ İDDİALARINDAN SONRA İLK FİLM

Spacey, Anthony Rapp'ın 14 yaşındayken oyuncunun kendisine tacizde bulunduğu iddiasının ardından kariyerinde en hızlı ve en ani düşüşlerden birini yaşadı. Rapp'ın ilk iddialarının ardından birçok suçlamanın da ortaya çıkmasıyla Spacey, Netflix dizisi House of Cards'dan çıkarıldı. Ayrıca Ridley Scott imzalı All the Money in the World filminin kadrosundan da çıkarıldı ve yerini Christopher Plummer aldı.

Cinsel saldırı ve istismar iddiaları gün geçtikçe artmış, Spacey'in sanat yönetmenliğini yaptığı Londra'daki Old Vic Theatre'da 20'den fazla genç erkek, oyuncu hakkında istismar iddialarını bildirmişti.

Aktör, 2018'de Massachusetts'teki Nantucket Adası'nda bir gence yönelik uygunsuz bir saldırı ile suçlandı. Suçsuz olduğunu iddia etti ve daha sonra mağdur olduğu iddia edilen kişi geri çekildiğinde suçlamalar düştü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading