Yandex Metrica

Kesişme; İyi ki Varsın Eren filmi şehit annelerini bir araya getirdi

Kesişme; İyi ki Varsın Eren filmi şehit annelerini bir araya getirdi

TRT Ortak Yapımı Kesişme; İyi ki Varsın Eren filminin ardından şehit Eren Bülbül ve Ferhat Gedik'in annesi bir araya geldi. şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in annesi Hatice Gedik, Eren Bülbül'ün annesini Maçka'da ziyaret etti.

Kültür / Sanat

28.03.2024, 20:19

Trabzon'un Maçka ilçesinde 2017 yılında teröristler tarafından pusuya düşürülerek şehit edilen Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in hikayesini konu alan TRT Ortak Yapımı Kesişme; İyi ki Varsın Eren filmi, şehit annelerini bir araya getirdi.

"İKİMİZ DE BİRER ASLAN YETİŞTİRDİK"

TRT'nin açıklamasına göre şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in annesi Hatice Gedik, teröristlerle Mehmetçiğin girdiği çatışmada şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül'ü Maçka'daki evinde ziyaret etti.

Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül'ü kader arkadaşı olarak gördüğünü ifade eden Hatice Gedik, "İkimiz de birer aslan yetiştirdik, aslan evladı verdik toprağa. Gururluyuz ama çok acı. İkimizin de bağrı, ciğeri yanıyor." dedi. 

"İÇİMİZDEKİ BURUKLUK BİR"

Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül ise "Böyle evlatların anneleri olduğumuz için gururluyuz, mutluyuz. Değişen hiçbir taraf yok. Onun evladı benim evladım, benim evladım onun evladı. Acımız bir, içimizdeki burukluk bir." ifadelerini kullandı.

Şehit anneleri ayrıca Eren Bülbül'ün kabrini de ziyaret ederek Yasin'i Şerif okudu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading