Eren Bülbül'ün hikayesi film oluyor: İyi ki Varsın Eren

Eren Bülbül'ün hikayesi film oluyor: İyi ki Varsın Eren

Trabzon'da şehit olan Eren Bülbül ve Başçavuş Ferhat Gedik'in hikayesi beyaz perdeye taşınıyor. Kesişme: İyi ki Varsın Eren filminin 29 Ekim'de yayınlanması planlanıyor.

Trabzon'un Maçka ilçesinde 11 Ağustos 2017'de PKK'lı teröristleri ihbar ederken açılan ateş sonucu şehit edilen Eren Bülbül ve ona siper olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in hayatı filme aktarılıyor. 'Kesişme: İyi ki Varsın Eren' filminin çekimleri Trabzon'da devam ediyor.

Filmde Eren Bülbül'e Rahman Beşel, Ferhat Gedik'e ise İsmail Hacıoğlu hayat verecek. Eren'in annesi Ayşe Bülbül'ü ise Gülçin Kültür Şahin canlandıracak.

İyi ki Varsın Eren filminde Trabzonspor'un genç yıldızı Abdülkadir Ömür de yer alıyor. Filmin ikinci fragmanında, projeye destek vermek isteyen Ömür ile Bülbül'ü canlandıran Rahman Beşel'in karşılıklı karpuz yediği sahneler yer alıyor.

Yönetmen koltuğunda Özer Feyzioğlu'nun oturduğu Kesişme; İyi ki Varsın Eren'in 29 Ekim'de gösterime girmesi bekleniyor. 

Avatar
TR Haber