Yandex Metrica

Bu burçlardan uzak durun! Aşk ilişkilerinde nefret saçıyorlar

Bu burçlardan uzak durun! Aşk ilişkilerinde nefret saçıyorlar

Bazı burçlar, haddinden fazla kıskanç olmasıyla ünlüdür. Hatta bazen bu kıskançlık öyle bir seviyeye geliyor ki ilişkiler çıkmaza girebiliyor. İşte, en kıskanç 3 burç...

Kültür / Sanat

23.01.2024, 18:42

Akşam'ın haberine göre Burçların kıskançlık dereceleri ilişkilerde hep sorgulanır. Bazıları sahip olamadığını kıskanır bazıları ise kontrollü olmaktan kıskanır. Hangisi doğru yorum yapamayız. Ama yanlış olan bir şey varsa o da kıskançlığın öfkeye dönüşerek ilişkileri yıpratmasıdır. İşte kıskançlığı öfkeye dönüştüren burçlar...

İLİŞKİLERDE ÖFKE KUSAN 3 BURÇ

Akrep: Kıskançlığıyla nam salan Akrep burcu her şeyin mantıklı açıklamasını ister. Siz siz olun bir Akrebi sinirlendirmeyin. Aksi taktirde sakinleştirmek için ömrünüz tükenebilir.

Koç: Ateş grubu olan Koç burcu kıskanırsa yakıcı olur. Çabuk sıkılan bir yapısı olduğu için her kıskançlığı sorun hâline getirmez. Ama geri plana itildiğini hissederse yandınız.

Boğa: Sahip olamadığı her şey için bir açıklaması olan Boğa burcu ilişkilerde kıskançtır. Mutlu olmadığını hisseden bir Boğayı asla tutamazsınız. Kıskançlığı öfkeye dönüşür ve bir anda terk edilirsiniz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading